Hikvision ColorVu kamerák a Cédrus kínálatában


Hikvision ColorVu kamerák a Cédrus kínálatában
Napjainkban egyre elterjedtebbé válik a Full-Color kamerák használata. Ezek a kamerák abban térnek el az átlagos termékektől, hogy szenzorméretük, technológiájuk és lencsetagjaik tökéletesen alkalmasak arra, hogy éjjel-nappal színes képet prezentáljanak.



A technológia maga, körülbelül 2 éve bukkant fel, fix kamerákban alacsony megapixel számon. Azóta számos termékünk rendelkezik ilyen tulajdonsággal, akár az alacsony kategóriát említve, akár a projekt kategóriás termékeinket. Költséghatékony változatban már ismerős lehet a Hikvision 1-es szériájából a DS-2CD1xx7G0-ás ColorVU portfólió. Ez a termékcsalád az első és legolcsóbb, mely alkalmas lehet az éjjel-nappali színes kép prezentálására. Ez a termékcsalád 0.001 lux fényérzékenyéggel F1.0 appertúra érték mellett dolgozik, maximum 4 megapixel felbontásban vásárolható meg, intelligens képtartalmi analitikai funkciókat (AcuSense) nem tartalmaz.

A következő műszaki szinten még jobb fényérzékelési értéket használunk, itt már akár nagyobb felbontás és intelligens képi analitika mellett. Ez a DS-2CD2xx7G2-es termékcsalád a Pro szériából, mely maximum 8 megapixel felbontás mellett, már minden modellben 0.0005lux hardware-es fényérzékenységet prezentál, szintén F1.0 appertúra érték mellett, már AcuSense téves riasztás szűrő képi analitika használatával. Ebben a szériában, már lehetőségünk van - egyelőre csak 4 megapixel felbontással - cső- és dómkamera változatot választani, motorizált-zoom-os lencsével.

Ezen felül további termékcsaládokban is használjuk ezt a technológiát, mint például a HD-analóg kamerákban, PTZ termékekben és lassan, de biztosan egyre több terméket jelenítünk meg az Ultra szériás termékeinkben is, melyeket projektekben javaslunk használni.

A ColorVu termékcsaládokat természetesen már a Cédrus kínálatában is megtalálják.

Találkozzunk 3 hét múlva a SecuriForumon, a Cédrus H2-es standján!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra