Napelemparkok védelme Hikvision hőkamerákkal

Új téma a DSC Hungária Hikvision nyílt napján

Napelemparkok védelme Hikvision hőkamerákkal
December 4-én hétfőn teljesen új tematikával jelentkezik a népszerű Hikvision nyílt nap sorozat, a DSC Hungária szervezésében.

A téma egyre divatosabb, hiszen folyamatosan létesülnek napelemparkok az országban. A napelemparkok problémamentes működését minden körülmények között biztosítani szükséges; védeni kell a napelemeket a rongálás, lopás ellen és el kell hárítani az esetleges meghibásodásokat.

A nyílt napon az érdeklődők két előadást is meghallgathatnak. Először Kiss Ákos, a Hikvision szakértője mutatja be a márka hőkameráit, majd Polonyi Tibor, a DSC Hungária üzletfejlesztési igazgatója beszél a hőkamerák alkalmazásáról a napelemparkok védelme esetén.

Természetesen lesz lehetőség a felmerülő kérdéseket az előadások közben, illetve utána is feltenni, a szünetben és az előadások után pedig egy frissítő kávé és finom pogácsa mellett beszélgethetünk a szakértőkkel és kollégákkal. A résztvevők egy délelőtti és egy délutáni turnus közül választhatnak, mindkét alkalommal ugyanaz a két előadás hangzik el. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A villámgyors regisztráció IDE kattintva érhető el (kitöltési idő kb 1 perc).

További Hikvision képzések a DSC Hungáriánál
A december 4-i nyílt nap előtt még több, dedikált Hikvision képzés is lesz a DSC Hungária és a Hikvision szervezésében. Rögtön a legközelebbi most pénteken:

2023.11.17. Hikvision telepítői nap / Installer Day
E hét pénteken 9:00-től az Ax Pro-ról lesz gyakorlatorientált képzés, a Hikvision irodájában (1031 Budapest, Reichl Kálmán u. 8). Már csak pár szabad hely van, jelentkezni a marketing@dsc.hu címre írt e-maillel lehet.

2023.12.01. Hikvision telepítői nap / Installer Day
December első napján pedig VMS, HCP és CCTV alapok - gyakorlatorientált képzésen vehetünk részt a Hikvision irodájában (1031 Budapest, Reichl K. u. 8.). A helyek száma korlátozott, érdemes időben jelentkezni!

További információért és a jelentkezéshez írjon a marketing@dsc.hu e-mailcímre.

A DSC Akadémia további képzései
A szakmai fejlődést előtérbe helyező olvasóink a DSC Hungária képzési oldalán, a DSC Akadémián számos további témában találnak magas színvonalú, személyre szabott, mégis ingyenes képzéseket.

A rendszeresen frissülő, teljes lista elérhető a DSC Akadémia oldalán, IDE kattintva.

Az oktatások helyszíne a DSC Hungária budaörsi központja (2040 Budaörs, Gyár u. 2., BITEP Ipari Park, Eötvös L. és Bánki D. u. sarok), de igény szerint kihelyezett oktatások tartására is van mód.

A DSC Hungária képzéseivel kapcsolatban keresse üzletkötőjét vagy kérjen bővebb felvilágosítást a marketing@dsc.hu e-mailcímen vagy a 30/248-0463-as telefonszámon.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők