Elérhető a 2N IP Verso 2.0 kaputelefon


Elérhető a 2N IP Verso 2.0 kaputelefon
A cseh gyökerekkel rendelkező 2N, az IP alapú „video-kaputelefon” piac jelentős szereplője piacra dobta zászlóshajója legújabb generációját.

A már FULL HD (1080p) felbontású, széles látószögű optikával, integrált IR sugárzóval, mozgásérzékelés és WDR funkciónaliutással felvértezett kamerával felszerelt 2N IP Verso 2.0 (részben) a cég válasza a piac nagyfelbontású video-kaputelefonok iránti igényéra. Mint azt a cég illetékese kifejtette, a külső piackutató cégek megállapítása szerint, melyt saját felmérésük is alátámasztott, az irodai projektek 50+ %-a esetében már elvárás a 1080p-s képalkotás biztosítása. Az eloxált alumínium házba „költöztetett” 2N IP Verso 2.0 jelentősen ellenállóbbá vált a fizikai behatásokkal szemben – úgy a telepítés, mint a mindennapi alkalmazás idejét tekintve. Nem mellesleg, az új ház egyben hűtőbordaként szolgál a megnövelt teljesítményű processzor (Axis ARTPEC-7) számára. A Verso 2.0 egyaránt támogatja a hagyományos (RFID, PIN kód, ujjlenyomat azonosítás), valamint az újabb (mobiltelefon alapú Bluetooth / NFC, QR) azonosító technológiákat. A 2N ez év áprilisában bejelentett Face Zooming (arc kinagyítás) funkciója 2023. negyedik negyedévében válik elérhetővé a 2N IP Verso 2.0-ban.

Forrás: 2N
Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással
Olvasta már?
Presence beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer arcfelismeréssel és RFID olvasással