2 napos Partnernap a Powernél

PR hír

2 napos Partnernap a Powernél
Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni különleges, 2 napos és 2 helyszínes Partnernapunkat! Idén az élmény és a hasznos tudás mellett különleges kedvezménnyel is készülünk Nektek. Részletekért olvass tovább!

Mostanra már hagyománnyá vált a Power Kft. őszi Partnernapján erősíteni ügyfeleinkkel üzleti és baráti kapcsolatainkat. Idén két napos, két budapesti telephelyünkön tartott rendezvényünkre várjuk minden érdeklődő Partnerünket.

Szeptember 6-án BP1-es (1031 Budapest, Kazal u. 64–66.), szeptember 7-én pedig BP2-es (1097 Budapest, Külső Mester u. 24.) üzletünkben tartunk szakmai napot, ahol rövid, 20-30 perces előadások keretein belül mutatjuk majd be nagy márkáink előnyeit és különleges megoldásait.




A rendezvényre érkezőknek cateringet és parkolót biztosítunk. Részletek és a teljes programtervezet a lenti gombra kattintva elérhetők honlapunkon.

Ne maradjatok le az idei Partnernapunkról, ismerjétek meg forgalmazott eszközeinket, majd szerezzétek be őket kedvezményesen! A részvétel ingyenes és nincs regisztráció.


                                                                               Várunk Téged szeretettel!
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája