Újdonságok az AJAX háza tájáról

Elméleti és gyakorlati oktatás

Újdonságok az AJAX háza tájáról
Az AJAX Systems egyre bővülő palettája rengeteg új hasznos funkciót kínál felhasználói számára, mint például levegőminőség érzékelés, particióvezérlés érintőkijelzős kezelővel vagy épp vízvezeték elzárás egyetlen érintéssel.
Az oktatás során Ön is első kézből tapasztalhatja meg ezen újgenerációs eszközök tudását, praktikumát.


AJAX LifeQuality levegőminőség érzékelő


A LifeQuality egy intelligens levegőminőség-ellenőrző készülék hőmérséklet-, páratartalom- és CO2-érzékelőkkel, amely segít értékelni a levegőminőség dinamikáját otthon, az irodában, a munkahelyen vagy bármely más térben. A felhasználók orvosi minőségű mérési pontosságot, átfogó alkalmazáson belüli információkat kapnak, illetve automatizmusokat is állíthatnak bizonyos értékek elérésének esetére.



Keypad TouchScreen érintőképernyős kezelő


A KeyPad TouchScreen egyik fő előnye a partíciók egyszerű kezelése. A felhasználók egyetlen érintéssel több partíciót is megtekinthetnek és vezérelhetnek, így az ingatlan különböző részeinek élesítése és hatástalanítása könnyedén elvégezhető. A készülék támogatja a riasztásokról, késleltetésekről és ajtónyitásról szóló hangjelzéseket is, így a felhasználók azonnali tájékoztatást kapnak a rendszer állapotáról.



WaterStop vízelzáró szelep


A WaterStop automatikusan elzárja a vizet 5 másodpercen belül egy Ajax biztonsági rendszerrel rendelkező létesítményben, ha a LeaksProtect vagy egy harmadik féltől származó vízszivárgás-érzékelő riasztást küld. A készülék egy kiváló minőségű szelep és egy nagy teljesítményű elektromotor kombinációja. A WaterStopot a világ bármely pontjáról vezérelheti és ellenőrizheti az állapotát - melyhez mindössze internetkapcsolatra, és egy Ajax-alkalmazásra van szüksége. Létrehozhat olyan forgatókönyvet is, amellyel egy adott időpontban vagy a rendszer élesítésekor elzárhatja a vizet.



A képzés részletei:
8:45 - 9:00 – Regisztráció
9:00 - 12:00 – Elméleti és gyakorlati oktatás




További információ:
Siska Zsombor
zsombor.siska@alphasonic.hu
+36 (20) 971 5864

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek