Bosch NZ 300 LSN

behatolásjelző központ

Bosch NZ 300 LSN
Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnikai Üzletág
Gyártó: Bosch Sicherheitssysteme GmbH


Legyen az eladótér, raktár, iroda vagy más helyiség – mindenütt találhatók olyan különleges értékek, amelyeket védeni kell lopás ellen. Ehhez járul még az emberélet védelme. Ha Ön komoly veszély esetén is biztonságban kíván lenni, akkor olyan biztonsági rendszerre van szüksége, amelynek nem lehet túljárni az eszén, és amely azonnal riaszt, ha valaki megkísérli kijátszani. A Bosch NZ 300 LSN behatolásjelző központja ideális lehetőséget nyújt a kisebb és a közepes méretű objektumoknak a legkorszerűbb biztonságtechnikai megoldások bevezetésére.

Az NZ 300 LSN központtal Ön a rugalmas és gazdaságos biztonsági rendszerek korszerű generációját kapja. Ennek alapját a helyi biztonsági hálózat, rövidített néven az LSN (Lokales Sicherheits Netzwerk) képezi. Az LSN-t a Bosch cég fejlesztette ki, és az elmúlt évek során a biztonságtechnika új szabványaként fogadták el. Az LSN különösen nagy fokú rugalmasságot nyújt, mivel a hálózat minden komponense – a központok, periféria- és szervizberendezések – egyedi módon konfigurálható és a konkrét adottságokhoz optimálisan hozzáigazítható. A hurok alak különleges előnye az, hogy rövidzár vagy a hálózat szakadása esetén egyetlen jelző jele sem vész el. A hiba elhárításáig a hurokhálózat úgy viselkedik, mintha két ág volna.
Az NZ 300 LSN behatolásjelző központja már optikailag is új mércéket állít fel. Majdhogynem észrevehetetlen mérete nem áll arányban óriási teljesítményével. Így megfelelő a kapacitása ahhoz, hogy ne csak kis, hanem közepes objektumokat is biztosítson. Természetesen kielégíti a C osztályú VdS és MABISZ elôírásokat. A berendezéshez 127 LSN komponens csatlakoztatható; ezáltal elegendő kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy nemcsak a kis, hanem a közepes méretű objektumok számára is tökéletes védettséget biztosítson.
Az NZ 300 LSN kezelése kizárólag kihelyezett kezelőegységekről történhet, amelyek más, könnyen megközelíthető helyiségekben helyezhetők el. Legfeljebb öt ilyen egyszerűen kezelhető egység használható. A kétsoros folyadékkristályos LCD kijelző pontosan megmutatja az információkat a riasztás, illetve az üzemzavar helyéről és idejéről, a háttérben működő memória akár 255 eseményt is képes tárolni, és ezek bármikor lehívhatók utólagos elemzés céljából. Lehetőség van az NZ 300 LSN soros interfészén keresztül nyomtató csatlakoztatására. A berendezésbe be van építve egy analóg modem a riasztások átvitelehez, valamint távkezelés és távkarbantartás végrehajtásához.
A biztonsági rendszer különböző módokon élesíthető. Az egyik a hagyományos élesítés kulcsos kapcsolókkal, számkódos tasztatúrával és blokkzárakkal, a másik a kezelőegységekről történő élesítés kódbeírással. Ehhez legfeljebb 40 különböző felhasználói kód határozható meg, amelyekhez különböző funkcionális és időbeli jogosultságok társíthatók. A harmadik élesítési lehetőség az idővezérelt élesítés.
A makroprogramozott billentyűvel (SmartKey) a Bosch egy további, újszerű lehetőséget kínál az élesítésre, amellyel elkerülhető a kellemetlen kulcsprobléma. A rendszer mindenféle ajtóba integrálható – üveg- és acélajtók esetén is –, biztonságosabb, kényelmesebb és kedvezôbb is, mint a hagyományos blokkzárak. A SmartKey megoldás alapja egy elektronikus kódjeladó (transz-ponder), amelynek segítségével a riasztórendszer igen kényelmesen, érintésmentes módon kapcsolható be és ki.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában