Bosch Blue Line

moduláris felépítésű mozgásérzékelő család

Bosch Blue Line
Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnikai Rendszerek Kft
Gyártó: Bosch Security Systems International Inc.


A Bosch Blue Line termékcsalád minden tagja moduláris felépítésű, így a telepítők jelentős raktározási költséget takarítanak meg. Az érzékelő gyorsan és egyszerűen telepíthető. A csatlakoztatható kamera-, hangjelző- és LED fénymodulok tovább bővítik a felhasználási lehetőségek széles skáláját és a felhasználói igények teljesebb kielégítését.

Az automatikus érzékenység-beállítás lehetővé teszi, hogy a Blue Line érzékelők késedelem nélkül érzékeljék a behatolást (FSP: First-Step-Processing technológia).
Az Bosch Blue Line érzékelőcsalád minden tagja legfeljebb 11 x 11 méteres terület figyelésére képes. A 2,25 és 2,74 méter közötti beépítési magasság esetén egyéb beállításra nincs szükség. Az alapmodell a BLP1 érzékelő. A BLP1-P típus előnye, hogy „háziállat-barát” technológiájának köszönhetően nem reagál a 13,5 kilogrammnál kisebb tömegű állatokra. A BLQ1 négyes (quad) PIR érzékelő, amelynek kettős érzékelő rendszere megakadályozza a téves riasztásokat, míg a BLD1-P kivételes érzékelési képességgel rendelkezik, mivel a Bosch TriTech elvén működik, amely ötvözi a PIR és a mikrohullámú technológiát saját, fejlett jelfeldolgozási módszerével. A mikrohullámú érzékelők 10 GHz-es frekvenciatartományban működnek, és mindössze néhány milliwatt teljesítményt vesznek fel.
Az összes Blue Line érzékelőhöz illeszthető opcionális videokamerák EIA vagy CCIR monokróm vagy PAL ill. NTSC színes változatban kaphatók.
Az érzékelők két részből álló burkolata is kínál előnyöket. Mindkét fél lángálló műanyagból készült.
Az elülső fél tartalmazza a teljes elektronikát, beleértve a zárt optikai kamrát, míg a hátsó fél üres, így ez a rész egyszerűen, elsőként telepíthető. A Bosch különféle szerelőkészleteket kínál, amelyek biztonságos és stabil rögzítést tesznek lehetővé. A hátsó félben található, könnyen hozzáférhető, kábelezéskor eltávolítható, csatlakozósor leegyszerűsíti mind a telepítést, mind az első fél felé történő csatlakoztatást.

A Blue Line termékcsalád a Bosch állandóan bővülő lakás-, üzleti és ipari behatolásjelző termékeinek tagja. A termékcsaládban a hatótávolság vagy a maximális beépítési magasság paraméter kategóriáiban is találhatók páratlan teljesítményű típusok. A Blue Line termékcsalád nevét a mozgásellenőrző LED-ről kapta, amely ellentétben a szokásos LED-ekkel nem piros, hanem élénk kék színnel világít.
A folyamatos fejlesztői munkának köszönhetően a Bosch Blue Line érzékelő családja nem csak új arculatot, hanem technikai, logisztikai és értékesítési újdonságot is kínál mind a telepítőknek, mind pedig a felhasználóknak.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani