Indala

beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek

Indala
Forgalmazó: Szinva Holding Kft.
Gyártó: Szinva Holding Kft.


A biztonság különböző szintjei a Szinva Holding Kft-től
Az elmúlt években jelentős lépések történtek a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek fejlesztése terén.
Azonosító bázis: A Szinva Holding Kft., mint az Indala azonosítók forgalmazója elkezdte rendszerbe integrálását a Combo kártyáknak. Ez egy dual technológiás kártya melyben megtalálható a 125KHz-es és a 13.56MHz-es azonosító chip is. Ezt a megoldást kihasználva bővíti a Szinva Holding Kft. rendszereinek szolgáltatásait. A beléptetés változatlanul 125KHz-es frekvencián történik, míg a másik chip (MIFARE) felhasználásával további lehetőségek nyílnak meg az üzemi alkalmazások előtt (étkeztetés, munkaruha, biztonságtechnikai vizsga, fittnes és egyéb szolgáltatások stb.)



Olvasó/író egységek:

    Gépjármű beléptetésre nagytávolságú olvasó (15-30m) egység rendszerbe integrálása történt meg az elmúlt évben. Ezzel lehetővé vált, hogy a gépjárműből kényelmesen nagytávolságról történjen a sorompó ellenőrzött és regisztrált nyitása.
    Szoftver: Elkészült a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer SQL-es változata. Ezt közepes és nagyméretű cégeknek ajánlott. A rendszer tartalmazza a vendégnyilvántartó és a képfelhozó modult is.
    A Szinva Holding Kft., mint rendszerfejlesztő és rendszerintegrátor van jelen a hazai biztonságtechnikai piacon és a követelményeknek megfelelően kínálja a beléptetés különböző megoldásait.

Forrás: None
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik