Paxton Access Ltd.: Net2 nano

Egy vezérlőegység, mely vezeték nélkül csatlakozik a számítógéphez

Paxton Access Ltd.: Net2 nano
Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: Paxton Access Ltd.


A vezeték nélküli telefonok, és a Wifi után szinte magától érthetődő hogy a wireless technológia a Paxton Access fejlesztőgárdáját is megfertőzte. A Net2 nano bemutatása igencsak elnyerte a szakértők és felhasználók tetszését. A Net2 nano egy hálózati vezérlőegység ahol maga a vezérlőegység egyben egy adó-vevő eszköz is. A rádióösszeköttetés a Paxton saját fejlesztésű Net2 Air protokollján alapul. A kommunikáció a teljesen licenszmentes 2.4 GHz-es rádiofrekvencián történik.

Az eszköz egy olvasót kezel, dedikált zár kimenetet és Alarm kimenetet tartalmaz. Minden olyan helyre kiváló megoldás, ahol nincs lehetőség kábelezésre, vagy túl drága lenne. A vezérlő vezeték nélkül kommunikál a szerver számítógéppel, amelyen a Net2 szerver szoftver fut. A vezérlők által küldött adatok vételére két lehetőség van; alkalmazható a közvetlenül a PC-re csatlakoztatott Net2 nano USB bridge nevű eszköz, ez USB-n keresztül továbbítja az adatokat full duplex módon. Amennyiben nagyobb területről van szó, vagy sok emeletről, akkor a Net2 Nano Ethernet Bridge a megoldás. Ez egy közvetlenül a hálózatra csatlakoztatott eszköz, ami fogadja és továbbítja a kommunikációt, amit tulajdonképpen Access Pointnak is nevezhetnénk. Közvetlenül hálózaton keresztül megtáplálható (PoE – Power Over Ethernet).

Szabad téren 200 m távolságot lehet áthidalni, de egy épületben a vasbeton falak között tipikusan 30 m a távolság. Több emeletes épületnél úgy oldható meg, hogy szintenként kell telepíteni egy Ethernet Bridge-t, ami az adott szint (vagy a közeli szintek) vezérlőegységeivel kommunikál. A többi Net2 vezérlőhöz hasonlóan hálózatkimaradás, vagy egyéb hiba miatt nem veszti el az adatokat, hanem a saját memóriájában eltárolja azokat. Minden egység 8000 eseményt képes tárolni.

Bővebb információ itt.


A Paxton Access minden egyes termékében fellelhető a mérnöki precizitás, a minőségi anyagok használata és a rendkívül megbízható és stabil működés, melyekre a cég 5 év teljeskörű garanciát vállal.


Műszaki adatok:
  • Üzemi feszültség: 11-14,5 VDC
  • Teljesítmény felvétel: 120 mA
  • Tárolható kártyatulajdonos száma: 10000 db
  • Olvasók/keypad-ek száma ajtónként: 1-2/port
  • Beállítható időzónák száma: 64 db
  • Időzónánként beállítható egyedi idők: 1-2000 db
  • Vezérlőegységben elmenthető események száma: 4096 db
  • Folyamatos adatmentés áramszünet esetén: 60 nap
  • Relé kimenetek száma: 1 db
  • Olvasó kábel típusa: Beldon 9540
  • Vezeték nélküli Bridge-enként maximálisan elhelyezhető vezérlőegységek száma: 10 db
  • A vezérlőegység méretei: szélesség: 105 mm; magasság: 106 mm; mélység: 23 mm
Forrás: Aspectis Kft.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók