200-as sorozatú all in one IP kamerák

Költséghatékony megoldás kisvállalkozások számára

200-as sorozatú all in one IP kamerák
Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


A Bosch Security Systems olyan új, kompakt IP kamerasorozattal jelenik meg most a piacon, amely képes komplett felügyeleti rendszerként működni. A 200-as sorozatú IP kamera olyan költséghatékony megoldás, amely a kisvállalkozások számára is lehetővé teszi vagyonuk védelmét és felügyeletét.
Az új, H.264 alapú IP kompakt kamera használatba vételéhez nincs szükség digitális videorögzítőre vagy személyi számítógépre: a kamera a hálózatra csatlakoztatást követően azonnal használható, SD memóriakártyáján akár több napnyi videofelvétel is rögzíthető.
  •  Dual-streaming: H.264 and M-JPEG
  •  Ingyenes PC-s felügyeleti szoftver 16 kamerás rendszerig
  •  Kétutas audio- és audio alapú riasztásjelzés
  •  Power over Ethernet (IEEE 802.3af compliant)

    Csomag tartalma:
  •  NBC-255-P színes, beltéri IP kamera
  •  variofókuszos optika
  •  tápegység
  •  oldalfali konzol
  •  4GB SD kártya
  •  BVIP Lite Viewer szoftver - management szoftver 16 kameráig A Detektor International magazin Innovative Achievement Award díját 2009-ben a Bosch Security Systems új, 200-as sorozatú, IP-kamerája kapta. A Bosch immáron harmadszor nyerte el ezt a díjat, ami bizonyítja a cég termékeiben megtestesülő magas szintű innovációt és minőséget. 2008-ban a társaság függesztett félsugárzói nyerték el a Best Alarm & Detection Product Award díjat, a cég 3.5 verziójú IVA (intelligens videoelemző) szoftvere pedig a Highly Recommended Award díjat érdemelte ki. A rangos díjat évente ítéli oda a Detektor International nemzetközi biztonságtechnikai magazin a biztonságtechnikai iparágban kiemelkedően innovatív és az ágazat fejlődéséhez kiemelkedő mértékben hozzájáruló termékek elismeréseképpen. A zsűri szerint a 200-as sorozatú IP-kamera igazolja, hogy a Bosch képes arra, hogy kiváló minőségű, a tömegcikkpiac számára vonzó, a csomagolásból kivéve azonnal használható hálózati felügyeleti megoldásokat fejlesszen ki és állítson elő. A 200-as sorozatú IP-kamera az első a Bosch által idén korábban bemutatott kompaktkamera-sorozatok közül, amelyek képesek komplett felügyeleti rendszerként működni. A sorozat kicsomagolás után azonnal használatra kész modelljei költséghatékony, ámde mégis professzionális CCTV-megoldást nyújtanak.
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
    Olvasta már?
    Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!