WZ sorozatú integrált IR csőkamerák és –vandálbiztos fix dome-ok

Bosch CCTV megoldások extrém környezetbe

WZ sorozatú integrált IR csőkamerák és –vandálbiztos fix dome-ok
Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.


Az új termékcsalád WZ sorozatú kamerái jelentős részben azoknak a hétköznapi – egyben számos problémás kérdést felvető alkalmazásoknak kiszolgálását tartalmazzák, melyek megfigyelési nehézségeik, vagy többletkövetelményeik okán gyakran nehezítik meg a tervezők, telepítők dolgát. A sorozat, kialakításában a szélsőséges hőmérsékleti tartomány-, vandálbiztos védelem-, integrált IR megvilágítás-, és kompakt telepíthetőség kiszolgálására helyezte a hangsúlyt. Mindezek mellett a termékcsalád kedvező árszintjével a kisebb alkalmazási igények kiszolgálására is alkalmas.
Csőkamerák A WZ sorozat integrált day-night csőkamerái elsődlegesen megbízható működésükről és könnyű telepíthetőségükről ismertek. Az igények minél teljesebb lefedése érdekében, mind fix-, mind variofókuszos optikával; illetve időjárásálló kültéri kialakításban egyaránt hozzáférhetőek. A WZ sorozat időjárásálló modelljei külső vezérlő elemekkel és -optika állítási lehetőségeikkel a kamera kompakt kialakítása ellenére gyakorlatilag külön szerszám nélkül a telepítés helyszínén állíthatóak, míg az időjárásálló kialakítás IP66 védettséget és egyben ablakfűtést is tartalmaz. Ilyen feltételek mellett a kamerák -30°C – +50°C-ig működtethetőek. A day-night kamerák mindegyike járulékos, fotocella vezérlésű integrált IR LED-eket is tartalmaz, melyek 8 – 46m-es távolságig biztosítanak 850nm-es IR megvilágítást. WZ16 modelltől fölfelé pedig minden típus mechanikus IR szűrővel látja el a valós day-night kapcsolást, a tiszta éjszakai képminőség elérése érdekében.
Vandálbiztos dome-ok A vandálbiztos kritériumoknak is megfelelő kameracsalád – a WZ sorozat fix dome modelljei, melyek egyben a fent említett funkciókat is maradéktalanul tartalmazzák. Kialakítástól függően, a vandálbiztos modellek mind fix-, mind variofókuszos optikával rendelhetőek. Egységesen mechanikus IR szűrőt használnak a day-night üzemmód eléréséhez; integrált IR LED-ekkel pedig 12 – 18m-ig bevilágítják a megfigyelt területet, 850nm-es tartományban. A dome kameracsaládba tartozó WZ46- és 49 modellek működési hőmérsékleti tartományát is kiterjesztették, így akár -50°C – +50°C-ig is használhatóak.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera