Drónokkal harcol a Manchester United

Forrás: Esti Sport

Drónokkal harcol a Manchester United
A szebb napokat is látott angol labdarúgóklub vezetőedzője, Louis Van Gaal szerződést kötött egy biztonsági céggel, méghozzá nem mindennapi okból: a holland mester kémkedéstől tart.

A The Sun című brit napilap szerint Van Gaal azzal bízta meg a vállalkozást, hogy figyeljék a csapat pályája fölötti légteret – elképzelése szerint ugyanis az edzéseket drónokkal figyelik meg. A biztonsági cég a carringtoni komplexum körül lévő terület átfésülését is el fogja végezni, hogy minden olyan eszközre rábukkanjanak, ami titkos információkat próbál gyűjteni a játékosok munkájáról.

„Igen, paranoia, de jogos, hiszen nagyon megszaporodtak a pilóta nélküli kis gépek és az azonosítatlan tárgyak, amiket az öltözőben találtak mostanában…” – írja a lap.

Az biztos, hogy ezzel a holland szakember tovább táplálta a személye kapcsán keringő pletykákat, melyek szerint szinte mániákusan próbálja titokban tartani azt, ami az edzéseken történik, s retteg attól, hogy figyelik őt.

A Manchester United eddigi 14 bajnoki meccséből hetet nyert meg, jelenleg a negyedik helyen áll. Persze ettől még nem kizárt, hogy valaki a Van Gaal-i receptre hajt.
Forrás: Esti Sport
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update