Avigilon adaptív videó analitika


Avigilon adaptív videó analitika
Forgalmazó: DSC Hungaria Kft.
Gyártó: Avigilon Corp.


Avigilon Adaptív Videó Analitika - példátlan biztonság az értékek preventív őrzésére - zseniális elemzési technikák HD felbontáson. Az Avigilon HD minőségű videóra építve kínálja az analitikai megoldást, mely példátlan az iparágban. A HD felbontás, a minta-alapú (pattern-based) analitikai algoritmus, valamint a példán keresztüli tanítási módszer (Teach-by-example) használata révén az Avigilon vezetővé vált a preventív védelmet nyújtó videó elemző technikákban.



















Pontos azonosítás


Az Avigilon analitikai megoldása két különböző forradalmi technológiának köszönheti a magas fokú pontosságot az objektum felismerésben. Az első a minta-alapú (pattern-based) algoritmus, mely lehetővé teszi a mozgások és azok karakterisztikájának beazonosítását. A másik módszer a példán keresztüli tanítás (Teach-by-example), mely lehetőséget ad az operátornak a visszajelzésre, hogy a riasztások pontosságát tovább növeljük a rendszerben. Ezáltal képesek vagyunk tovább finomítani az analitikai eszközök beépített öntanulási képességeit, így kevesebb a téves riasztás.


Gyorsan és könnyen telepíthető
Az önálló tanulási képességeire támaszkodva az Avigilon HD kamerák és a Rialto eszközök képesek azonnal észlelni, megtanulni az adott környezetet, alkalmazkodni a változásokhoz manuális kalibrálás nélkül. Ez egy új szintet biztosít a könnyű telepítésben, ami eddig elképzelhetetlen volt az analitikai alkalmazásokban.


Kiemelkedő megelőzés, lehengerlő képrészletek

 

Pre és post incidens kezelés
Az azonnali és pontos objektum felismerés és besorolás, a HD videók optimális azonosítási teljesítménye a megrendelő számára páratlan héjvédelmet ad, hogy biztonságban tudhassa a személyi és vagyoni értékeit. Az Avigilon analitika párosítva az Avigilon nagyfelbontású kamerákkal kifogástalan kerületi (perimeter) védelmet nyújt, hogy a szükséges részletek és ellenőrzés megdönthetetlen bizonyítékot szolgáltasson.






Nyitott megközelítés, nyitott eszközök


Adja hozzá a harmadik féltől származó kamerákat rendszeréhez
Az Avigilon adaptív analitikájának kiaknázásához nem szükséges kidobnia a már létező befektetését, eszközeit. Az Avigilon Rialto készülék (ahogy a többi Avigilon eszköz) könnyen integrálható harmadik féltől származó analóg vagy IP kamerával.




Avigilon 2MP Full HD csőkamera beépített videó analitikával
Fejlett preventív őrzés
A 2 Megapixeles HD csőkamera adaptív videó elemző technológiát használ, pontosan ismeri a gyanús mozgásokat, embereket, járműveket, hogy maximális héjvédelmet adjon, biztosítva a távoli helyek, értékek fejlett kerületi védelmét. A kamerában található adaptív IR technológia abban segít, hogy mindez a sötétben is megbízhatóan működjön.






Beépített analitikai szabály példák:
Ember vagy jármű mozog / lézeng az adott területen

     
Ember vagy jármű áthalad egy virtuális kerítésen
Ember vagy jármű megáll az adott területen
Ember vagy jármű belép/elhagyja a megfigyelt területet


Ember vagy jármű rossz irányba halad
Túl sok vagy túl kevés személy van a biztosított területen






A videó analitikás HD csőkamera egyesíti az Avigilon népszerű IP videós technikáit és az analitika előnyöket.
A kamera egyéb jellemzői: Onvif, PoE, IP66 por és víz elleni védelem, IK10 védelem, Zoom adaptív IR akár 60 méterig, SD kártya foglalat.



Avigilon Rialto - intelligens analitika kamerák számára

Az Avigilon Rialto eszközzel az analitika könnyen elérhetővé válik adott megfigyelő rendszerben, legyen az IP vagy analóg. Használatával képes a már jelenleg is működő rendszeréhez fejlett analitikai szabályokat alkalmazni, csökkentve a téves riasztások számát.





Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál