Elismerés a Bosch csoport magyarországi vezetőjének

Javier González Pareja az év külföldi vállalatvezetője Magyarországon

Elismerés a Bosch csoport magyarországi vezetőjének
Magyarország vezető angol nyelvű lapja, a Budapest Business Journal tegnap nagyszabású gálaesten, ünnepélyes keretek között első ízben adta át „Az év külföldi vállalatvezetője” (Expat CEO of the Year 2015) díjat, amelyet ebben az évben alapítottak. A szakértő grémium Javier González Pareja-nak, a magyarországi Bosch csoport vezetőjének ítélte oda a megtisztelő elismerést.

A kiválasztás a hazai top 200 nagyvállalat expat vállalatvezetői közül történik és a díjat olyan Magyarországon élő-és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, aki az évben kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a nemzetközi elismertségéért. A kiválasztás szempontjai között szerepel még az is, hogy a kimagasló eredmények mennyiben köthetők a vállalatvezetőhöz valamint az, hogy a jelölt mennyire kiemelkedő képviselője anyaországának.

Innováció, bizalom, sikerorientáltság
Javier González Pareja 2011 vége óta vezeti a magyarországi Bosch csoportot. Irányítása alatt a cégcsoport munkavállalóinak létszáma 6 300-ról 8 900 főre emelkedett (az összes nem konszolidált vállalat beszámításával együtt a magyarországi Bosch csoportnál több mint 9 600 fő dolgozik. A 2014-es pénzügyi év adatai 2015. júniusban lesznek hivatalosak). A folyamatos árbevétel és forgalomnövekedés piaci tényezői mellett az ország műszaki felsőoktatási intézményeivel létrejött példaértékű szakmai és támogatói együttműködések kidolgozásának is aktív szereplője. Felelős vezetőként mentorálási programot indított, melynek keretében a vállalaton belül és szakterületükön elhivatott fiatal munkatársak karrierjét támogatja több évtizedes „boschos” tapasztalataival.
„Magyarországi kinevezésemkor azt a célt tűztem ki magam elé, hogy munkámat a bizalom, az innováció és a sikerorientáltság vezérli majd. Elmondhatom, hogy az elmúlt évek személyes és vállalati sikerei azt bizonyítják, hogy a helyes irányt választottam. 2011 óta, minden reggel azzal a motivációval indulok útnak, hogy a Bosch munkaadóként és piaci szereplőként továbbra is fontos szerepet játsszon Magyarországon. A csapatommal nap, mint nap azon dolgozunk, hogy ez a pozíció tovább erősödjön. Köszönöm csapatomnak és a Bosch csoport valamennyi magyarországi munkavállalójának – ezt a díjat nekik köszönhetem és nekik szól.” – nyilatkozta González a díjátadó alkalmából.

A vezető szabadidejében amellett, hogy spanyolos szenvedélyével és kiváló eredményeivel erősíti a hazai Bosch csoport egyre bővülő futócsapatát, rendíthetetlen türelemmel és odaadással tanulja a magyar nyelvet.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fényerő szabályozás Inim riasztóról
Olvasta már?
Fényerő szabályozás Inim riasztóról