Tovább erősödik az Axis Communications magyarországi csapata


Az Axis Communations Kelet-európai csapata új Key Account Managerrel bővült. Az új pozícióra Pelyák Norbertet nevezték ki.

“Az elemzések azt mutatják, hogy jelentős növekedés mutatkozik a IP-alapú megfigyelő megoldások területén, ezért alapvető fontosságúnak tartottuk, hogy olyan személyt keressünk, aki képességeivel és tapasztalatával folyamatosan segítse azt, hogy a CCTV rendszereket IP-re váltsuk Magyarországon. Hisszük, hogy széles gyakorlati tapasztalatával az IP alapú megfigyelőrendszerek terén képes lesz folyamatos bevétel növekedéshez segíteni az ügyfeleket” – nyilatkozta Marketa Bauerova, az Axis kelet-európai értékesítési vezetője.

Pelyák Norbert korábban öt évig dolgozott az AlphaSonic Kft.-nél, ahol ő vezette az IT és a biztonságtechnikai projekteket értékesítő csapatot, emellett a biztonságtechnikai termékpalettáért volt felelős. Kiemelt feladata volt a fontosabb projektek kezelése, a rendszerintegrátorok, telepítők, és végfelhasználók támogatása, valamint ő felügyelte a telepítési folyamatokat, és nagy hangsúlyt fektetett az ügyfelek elégedettségére. Ennek érdekében műszaki tanácsokat és komplett megoldásokat is adott számukra.

Pelyák Norbert hobbija az informatika, a programozás. A szakmai követelményeken túl is érdeklődik a biztonságtechnika, és a hálózati kamerák területe iránt. Államilag elismert képesítést szerzett, mint Elektronikus vagyonvédelmi rendszer telepítő. Szabadidejében horgászni, futballozni és utazni szeret.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera