GLOBAL FIRE analóg intelligens JUNO-NET tűzjelző központ családja


GLOBAL FIRE analóg intelligens JUNO-NET tűzjelző központ családja
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Global Fire Equipment


A portugál GlobalFire Equipment termékpalettája lefedi a hagyományos, illetve a címezhető központokat és az ezekhez használható érzékelőket és bővítőket. A központok egy vagy két hurkos kialakítású változatokban érhetőek el.
A GlobalFire Equipment cég jó ismert szereplője a magyarországi tűzjelző készülékek piacának. A céget 1994-ben hozták létre, jelenleg Portugáliában folytatja tevékenységét. Jelentős fejlesztési és gyártási tapasztalatának köszönhetően a piaci igényeknek a maximális kiszolgálásra törekszik. Ebbe a folyamatba illeszkedik, hogy a széles körben használt érzékelők gyártóival együtt működve, azok kommunikációs formátumait felhasználva alakították ki központjaik tudását. Így azok gond nélkül, egyszerűen felhasználhatók a GlobalFire központokkal felépített tűzjelző rendszerekben. A termékpaletta lefedi a hagyományos, illetve a címezhető központokat és az ezekhez használható érzékelőket és bővítőket. A központok két huroktól egészen a 96 hurkos kialakítású osztott intelligenciával rendelkező központokig terjed. Továbbá ami cseppet sem elhanyagolható és még vonzóbbá teszi a GLOBAL FIRE termékeket, hogy a gyártó a központjaira élettartam garanciát vállal. A GlobalFire termékpalettájának legfigyelemreméltóbb tagja a JUNO-NET központ. Ezzel az eszközzel maximális kiépítésben akár 96 érzékelő hurkot is ki tudunk alakítani. Mindezt akár osztottan is. Ezen megoldás előnye, hogy a főközpont és az alközpontok akár több kilométer távolságban is elhelyezhetők egymástól, így nagyobb objektumok komplex tűzvédelmi rendszere is kialakítható segítségével. A központok közötti kommunikáció történhet RS485, TCP/IP vagy optikai szálas kapcsolaton keresztül is. Mindezt azok a kommunikációs modulok teszik lehetővé, amelyeket a központ mellé igényeink szerint beépíthetünk. A tűzjelző központ bővíthető továbbá másodkezelőkkel, akár 4 db-bal is, melyek segítségével a rendszer teljes körű kezelését lehetséges megvalósítani a védett objektum központtól távolabb eső részein is. Ezekhez a központokhoz szabadon elérhető egy magyar nyelvű letöltő program is, amely nagyban megkönnyítheti a telepítők munkáját. Ennek segítségével grafikus felületen tudjuk rendszerünk konfigurálását, ellenőrzést elvégezni. Munkánk végeztével mindezen adatokat természetes számítógépünkön is eltárolhatjuk a későbbi munka megkönnyítése érdekében. Ezen rövid ismertető elolvasása után nem nehéz megállapítani, hogy a GlobalFire Equipment teljes termékskálája segítségével minden felmerüli igény kialakítása egyszerűen megvalósítható a központoktól kezdve az érzékelőkön át egészen a hangjelző eszközökig.
A JUNIOR központok (JNETEN54SC0xx sorozat) legfontosabb tulajdonságai:

  •  Analóg címezhető tűzjelző központok; 
  •  1 huroktól 96 hurokig bővíthető; 
  •  Főközpont dobozában max. 12 hurok, 
  •  Hurkonként 125 címzett eszköz, ebből maximum 32 hangjelző; 
  •  2 felügyelt relé kimenet; 
  •  2 hagyományos riasztási kimenet; 
  •  384 programozható logikai zóna; 
  •  512 programozható hangjelző csoport; 
  •  512 programozható kimenet/bemenet csoport; 
  •  Maximum 4 másodkezelő; 
  •  1 vagy 3 hurkos alközpontok önállóan vagy másodkezelővel egybeépítve, 
  •  3 felhasználói szint; 
  •  Élettartam garancia.
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    FAAC kapumozgatók
    Olvasta már?
    FAAC kapumozgatók