Dahua IP kaputelefonok


Dahua IP kaputelefonok
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd


A DSC Hungária Kft., mint a DAHUA termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a DAHUA video IP kaputelefon termékcsaládját.









Az új generációs eszköz széles választékban érhető el, így a felhasználók több beltéri és kültéri típus közül választhatnak. A hagyományos „vezetékes” kiszerelésen kívül újdonság, hogy már wifis változat is kapható. A kültéri típusok között található egylakásos illetve moduláris felépítésű kaputelefon rendszer is. Utóbbi esetén a főegység mellé könnyedén illeszthető még 3 nyomógombos, billentyűzeti, ujjlenyomat- illetve kártyaolvasós alegység is. A készülékek mellé többféle kiegészítőt kínál a gyártó, legyen szó akár esővédelemről vagy süllyesztő keretről, vagy a tápellátást segítő POE switch-ről. Utóbbi segítségével akár egyszerre 6 eszközt is hálózatra köthetünk és megtáplálhatunk.

Milyen funkciókra is képes a kaputelefon?

A szokásos video-audio beszélgetésen felül számtalan, a mai igényt kielégítő tulajdonságokat kapott. Így például lehetőség van arra, hogy a beltéri egységen keresztül monitorozzunk a rendszerhez illesztett további IP kamerák képét. Emellett könnyedén készíthetünk pillanatképet vagy videót a kültéri egység kamera képéről.

Amennyiben nem tartózkodunk otthon, látogatóink pár gombnyomással könnyedén hagyhatnak számunka video üzenetet, melyet később akár vissza is nézhetünk. Hangutasításokkal segíti a felhasználót a mindennapokban. ami természetesen magyar nyelvű.

Mobiltelefonnal könnyedén
Amellett, hogy a kaputelefon könnyedén Ethernet hálózatra illeszthető, fontos újítás a gyártótól, hogy a termékcsaládhoz elérhető egy ingyenes mobil applikáció is. Működését tekintve rendkívül felhasználóbarát, hiszen csöngetés esetén a kaputelefon IP hálózaton keresztül felhívja a telefont, így láthatjuk az élő kameraképet és távolról beszélgetést is bonyolíthatunk a szoftver segítségével. Az applikáció segítségével, ezen felül lehetőség van az ajtó nyitására, sőt akár készíthetünk pillanatképet illetve videofelvételt is közvetlenül a mobiltelefonunkra. Az androidos okos telefonokra gDMSS, míg az iOS operációs rendszerrel futó készülékekre iDMSS névvel telepíthetjük a szoftvert.

A kaputelefon beltéri egységein található bemeneteket könnyedén használhatjuk átjelzésre is, így egy esetleges riasztásról is egyből értesülhetünk az app segítségével.

Nem csak okos, esztétikus is
A Dahua Video IP kaputelefon megjelenésére nagy hangsúlyt fektettek a fejlesztők. Egy igazán modern kinézetű eszközről van szó, mely több színben is elérhető - lehet fehér, fekete vagy fém színű. Anyagában lehet hőkezelt üveg vagy műanyag. Az érintőkijelzős beltéri egységek esztétikusan kialakított állapotkijelző LED-ekkel, illetve rejtett mikrofonnal vannak ellátva, mely tovább erősíti a modern designt.

VTH1550CH + VTO6210BW/B (szín választható)
VTH1550CH: IP kaputelefon beltéri egység, 7" TFT LCD kijelző, kapacitív érintőképernyő, Micro SD kártya foglalat, 6/1 be és kimenet, 12VDC vagy VTNS1060A (24V POE) megtáplálás

VTO6210BW/B: IP kültéri kaputelefon, fekete vagy fehér hőkezelt üveg, 1Mp színes állítható kamera, éjszakai kép, két zárnyitási lehetőség, 1/2 db RS485/Riasztási bemenet, IP65 védettség, 12VDC vagy VTNS1060A (24V POE) megtáplálás, felületre szerelhető, beépített Mifare olvasó.

VTH1560BW/B (szín választható) + VTO2000A

VTH1560BW/B: IP kaputelefon beltéri egység, 7" TFT LCD kijelző, kapacitív érintőképernyő, beépített 4GB-os memória, 6/1 be és kimenet, 12VDC vagy VTNS1060A (24V POE) megtáplálás
VTO2000A: IP kültéri kaputelefon, rozsdamentes burkolat, 1,3Mp színes állítható kamera, éjszakai kép, két zárnyitási lehetőség, 1/2 db RS485/Riasztási bemenet, IP54 védettség, 12VDC vagy VTNS1060A (24V POE) megtáplálás, süllyesztett vagy felületre szerelhető

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update