Intellio Video System 4 menedzsment szoftver

Intelligens rendszer, hatékony üzemeltetés

Intellio Video System 4 menedzsment szoftver
Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt


Az év második felében tovább bővült az Intellio Video System 4 menedzsment szoftver funkcionalitása. A Performance monitor funkció tovább növeli a telepítők és üzemeltetők munkájának hatékonyságát.

Az Intellio video-menedzsment szoftvere már bizonyította, hogy alkalmazásával több száz kamerás videó rendszer is jól skálázhatóan kiépíthető, a földrajzilag külön álló telephelyek kamerái is egyetlen kliensprogramon belül felügyelhetőek. Legyen szó ipari létesítmények, logisztikai parkok, áruházak vagy irodaházak védelméről, robosztus és hibatűrő működésével megkönnyíti a telepítő partnerek és üzemeltetők napi munkáját. Emellett tökéletes funkcionalitást nyújt akár városi térfigyelés és sportközpontok egyedi szabvány szerinti megfigyelése esetén is.

Az IVS4 garantálja a hatékony mindennapi működést!
Az Intellio menedzsment szoftverének automatikus dokumentáció készítő modulja már eddig is nagy segítséget nyújtott a telepítők és üzemeltetők számára. A megvalósulási, vagy karbantartási dokumentáció gyors és pontos elkészítése az IVS-ben egy kattintással elérhető, és mindenre kiterjedő pillanatképet készít a rendszer aktuális állapotáról. Az egyes beállítási adatok nagyfelbontású kameraképekkel együtt kerülnek lementésre. A dokumentáció szükség esetén a jövőben bármikor előhívható és segítségével pillanatok alatt visszaállítható a központi rendszer és a kamerák beállításainak eredeti állapota.
A most kiadott szoftverfrissítéssel tovább bővült az üzemeltetést támogató funkciók sora. A Performance monitor lehetővé teszi az Intellio rendszerek működésének folyamatos monitorozását. Segítségével a felhasználó az IVS felületén keresztül betekintést nyer az egyes kamerák és a teljes rendszer aktuális fizikai állapotába. Gyorsabbá és hatékonyabbá válik a terheltség elemzése, az esetleges hálózati hibák azonosítása és helyreállítása. A működés közbeni valós állapot elemzése hatékonyabbá teszi a rendszerek bővítésének tervezését.

Az IVS4 intelligens funkcióinak köszönhetően a megfigyelés, az esemény-visszakeresés és a tárolás mellett az üzemeltetés is egyszerűvé válik, akár sok kamera és nagy mennyiségű videóanyag esetén is.
Bővebb információ:

www.intellio.hu
sales@intellio.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera