Tűzjelző kiegészítők a Modern Alarm Kft-től


Tűzjelző kiegészítők a Modern Alarm Kft-től
A Modern Alarm Kft. már több, mint 20 éve kínálja a Fulleon kiegészítőket tűz- és egyéb jelzőrendszerekhez. Most az elképesztően széles választékból szemezgetve mutatunk be néhány, figyelemre méltó típust.

Roshni, a legkedveltebb hangjelző (RoLP)
Ha tűzjelző rendszer, akkor szinte mindig egy kerek, piros színű, alacsony profilú hangjelző ugrik be először, a Roshni. Nem véletlen, hiszen rendkívül népszerű Európa szerte ez a széles feszültségtartományban (=9 V és =28 V között) üzemeltethető sziréna. Nagy hangnyomás (102 dB), kétfokozatú hangjelzés, és 32 választható hangszín jellemzi. Fehér színben éppúgy beszerezhető, mint akár magasított aljzattal IP65-ös, időjárásálló kivitelben. A fehér színű hangjelző szintén használható tűzjelző rendszerekben. Sounder Beacon (RoLP Solista)
Költség- és munkatakarékos megoldás a RoLP Solista, egybeépített hang- és fényjelző. Olyan telepítéseknél javasolt, ahol csak egy jelzőeszköz kiépítésére van igény. Ennek oka lehet a vezetékezés, és annak terhelhetősége. Az előbb ismertetett Roshni és egy RoLP Solista, LED-es fényjelző „házasításából" született eszköz, áramfelvétele összesen 19 mA. Ennek ellenére 102 dB hangnyomás, 32 választható hangszín és kétfokozatú hangjelzés jellemzi. CXM kézi jelzésadók
Minden tűzjelző rendszer elengedhetetlen kelléke, a kézi jelzésadó. A Fulleon kínálatában a CXM típusokból válaszhatók memóriás eszközök (üveglap betörésével, vagy műanyag lap benyomása után reteszelődő, kulccsal visszaállítható típusok). Nem csak piros színben hozzáférhetőek, de a rendelési mennyiségek függvényében, sárga, kék, zöld, és fehér színben is, egyéb jelzőrendszerekben való felhasználásra. „WP" jelzéssel, kültéri változatban is elérhető. A termékekről bővebben, az alábbi linkeken tájékozódhat: Roshni (RoLP)
Sounder Beacon (RoLP Solista)
CXM jelzésadókTovábbi részletekért kérjük, keresse kollégánkat: Bogya Zsolt Műszaki tanácsadó Modern Alarm Kft. +36 (1) 237 1915 / 026 bogya.zsolt@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya