ProLine GSM

Professzionális vonalszimulátor, ami képes teljes értékű telefonvonalat szimulálni

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global


- Analóg telefonvonal (PSTN) szimulátor
- Telefonvonal (PSTN) figyelése és ellenőrzése
- 2 kontaktus vezérelt bemenet, 1 OC kimenet, mely ingyen vezérelhető 1000 telefonszámról
- SMS és/vagy hangüzenet továbbítása
- Contact ID, 4/2 protokoll átjelzése
- Bővítési lehetőség


A készülék a nap 24 órájában ellenőrzi a telefonvonal állapotát, amennyiben az megszakadna vagy kommunikációra alkalmatlanná válna, a ProLine GSM képes teljes értékű szimulált vonalat biztosítani GSM hálózaton keresztül.

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó (max. 8 értesítendő telefonszám) és/vagy távfelügyelet felé. Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tamper, tápmonitor és életjelküldés.

A készülék Contact ID-ból SMS-t tud generálni és továbbítani a felhasználó részére (250 programozható zóna, 250 esemény).

A kimenet vezérelhető ingyenes hanghívással: telefonszám-azonosítás nélkül korlátlan számról, illetve telefonszám-azonosítással 1000 telefonszámról. A kimenet lehet egyállapotú időzített, azaz monostabil (max. 65000 mp-ig) vagy kétállapotú, bistabil.

A modul bővíthető relés kimenettel. A programozás történhet SMS-ben, Androidon (Bluetooth) vagy számítógéppel (USB vagy Bluetooth), a ProRead szoftverrel.
A készülék óránként méri és naplózza a GSM térerő értékeket, ami a szoftver segítségével grafikonon megjeleníthető. A készülék 16.000 esemény tárolására képes (bemenet, kimenet, GSM térerő, tápkimaradás, kimenet vezérlése hívószám alapján).

SIM funkciók: bejövő SMS-ek továbbítása előre beprogramozott telefonszámra és SIM kártya érvényességének lejáratára figyelmeztető üzenet.

A saját akkumulátor lehetővé teszi a teljes tápkimaradás jelzését, illetve a készülék üzemeltetését kb. 4 órán keresztül. Jammer (GSM jelet zavaró eszköz) érzékelése esetén PSTN vonalon próbálja meg elküldeni a riasztást illetve aktiválhatja a kimenetet (pl. sziréna).
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Több, mint aminek látszik
Olvasta már?
Több, mint aminek látszik