Paradox NV35


Paradox NV35
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd


Nem általános eset a havazás, viszont ha megtörténik, akkor halmozottan jelentkeznek a problémák a nem megfelelően működő kültéri védelem következtében.

Családi házak kültéri, periférikus védelme erre a célra fejlesztett mozgásérzékelőkkel láthatók el, melyek jelzései vezetékes vagy rádiós úton jutnak el a központi egységhez.

Egy épület körül alkalmazható területvédelem, falsík védelem és kültéri nyílászáró védelem. Nagyon fontos, hogy akármilyen kültéri megoldás kerül kiválasztásra, az érzékelő legyen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A kültéri mozgásérzékelők korai, elavult típusai sok problémát, hamis jelzéseket okozhatnak, melyeket főként extrém időjárási körülmények között tapasztalhatók.

Amennyiben az adottságok nem teszik lehetővé, vagy nem kell védeni az épület körüli területet, ugyanakkor fontos megakadályozni, hogy a betörő bejusson az épületbe, akkor u.n. függöny érzékelők és falsíkvédelmi érzékelők alkalmazhatók, amelyek korai jelzésükkel megakadályozzák a nyílászárók roncsolását.

NV35M – relés kivitel, NV35MX – BUS-os kivitel, NV35MR – rádiós kivitel.
Opcionális konzol: SB35.

Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon
Olvasta már?
A régi megoldásoknak csengettek - Itt az új Techson kaputelefon