Többkamerás arcfelismerés a porondon


Többkamerás arcfelismerés a porondon
Önmagát szerényen The Face Recognition Company (Az Arcfelismerő Társaság - FRC) néven promotáló cég a december elején megtartandó londoni International Security Expo-n mutatja be hároméves fejlesztésének gyümölcsét: egy (a fejlesztő szerint) kiemelkedően pontos azonosítást nyújtó, több kamera képanyagát (egyidejűleg) felhasználni képes, gépi tanuláson alapuló arcfelismerő szoftvert.

A cég vezetőjének elmondása szerint, megoldásuk kiküszöböli a rosszabb minőségű CCTV képanyag és a „nem ideális látószög” okozta problémákat, biztosítva a hatékony személyazonosítást. Az FCR megoldása 3 fő komponensből áll: kamerák/mobil app./szerver. A cég által szabadalmaztatott több-kamerás technológia tipikusan 5 nagyfelbontású, az azonosítási területet figyelő CCTV kamera képanyagát dolgozza fel. A mobil applikáció a rendszer menedzselését hivatott egyszerűsíteni. A rendszer lelkét a szoftvert futtató szerver képezi. Amint azt a cég képviselője kifejtette, az FCR megoldása nem helyettesíti a CCTV rendszerek, hanem kiegészíti azokat.

Forrás: The Face Recognition Company
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai