A Dahua Duál-PTZ „vadásza”


A Dahua Duál-PTZ „vadásza”
A Dahua Technology Hunter (vadász) SDT5X családba tartozó, duál – panoráma és PTZ képességekkel felvértezett – kamerája olyan funkciókat rejt magában, mint a Smart Tracking (nyomon követés), „kerítés” védelem (Perimeter Protection), arcfelismerés stb.

Az új „vadász” UHD felbontású képen egyidejűleg képes megjeleníteni az általa lefedett területet, valamint egyes célterületek valósidejű képanyagát. A Dahua Hunter duál-PTZ rendszere egy nagylátószögű (panoráma) optikával ellátott (felső), továbbá egy „hagyományos” PTZ (alsó) kameraegységből áll. Az SDT5X alkalmazza a Dahua saját fejlesztésű PFA+ (Prediktív Fókusz Algoritmus) autofókusz technológiáját annak érdekében, hogy a ZOOM funkció alkalmazása alatt végig tökéletesen éles, részletgazdag képet továbbíthasson a kamera. Mindezeken túl a Duál-PTZ rendelkezik a gyártó Starlight+, intelligens motoros és motor nélküli jármű-/ember/egyéb előre megadott objektumokat azonosító technológiáival.

Forrás: Dahua Technology
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Fényerő szabályozás Inim riasztóról
Olvasta már?
Fényerő szabályozás Inim riasztóról