Elvitte a legjobb innováció díját az iniVation


Elvitte a legjobb innováció díját az iniVation
Az „integrált képalkotás” kategóriában a svájci iniVation nyerte el a 2020-as Las Vegas-i CES (Consumer Electronics Show) innovációs díját.

A „bírák” az iniVation legújabb terméke – a CES-en debütáló DVXplorer – sajátosságait figyelembe véve hozták meg döntésüket. A Samsung egyedi tervezésű képalkotójára épülő DVXplorer a világ első neuromorfikus kamerája. A fejlesztők állítása szerint, a termék már túl van a K+F stádiumon és készen áll a tömeggyártásra. A DVXplorer szerkezeti felépítése (leginkább a pixelhálózata) az emberi retinát emulálja. A gyártó elmondása szerint az új termék olyan „hihetetlen” képességekkel rendelkezik, mint pl. a 0.1 ms-os válaszidő, 120 dB-es széles dinamika tartomány, a versenytársak hasonló megoldásaihoz mérten akár 90%-kal alacsonyabb tápigény. Az iniVation első sorban a „gépi látást” igénybe vevő alkalmazások igényeit igyekszik kielégíteni új, díjnyertes megoldásával.

Forrás: iniVation
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A BUD Security Kft. ajánlata
Olvasta már?
A BUD Security Kft. ajánlata