98%-kal alacsonyabb téves riasztás – megérkeztek az újgenerációs AcuSense termékek


98%-kal alacsonyabb téves riasztás – megérkeztek az újgenerációs AcuSense termékek
A Hikvision piacra dobta AcuSense termékcsaládja legújabb, 2 MP, 4 MP vagy 4K képalkotásra képes, 20 / 25 / 30 méteres osztályozási hatótávolságú, még hatékonyabb mélytanulás funkcióval felvértezett tagjait.

A továbbfejlesztett „mélytanulás” algoritmus az élő video-folyamot elemzi és címkézi aszerint, hogy „ember” / „jármű” / „egyéb esemény” figyelhető meg rajta. A gyártó elmondása szerint, az „ember” és „jármű” címkék riasztást generálnak, míg az „egyéb események” (eső, lombozat mozgása stb.) okozta riasztások számár drasztikusan – akár 98%-kal is – csökkenti az új algoritmus. Gyakorlati oldalról nézve, a mozgásérzékelés funkció aktiválása esetén, az algoritmus a mozgás érzékelését követően „ellenőrzi”, hogy jármű és/vagy ember található-e a képen és csak akkor aktiválja a riasztást, ha a válasz „igen”. A kamerákba integrált fehérfényű LED-ek, valamint a mikrofon / hangszóró párosnak köszönhetően a behatoló elrettentő fény és hanghatások aktiválhatók, illetve a biztonsági személyzet kommunikálhat a feltételezett behatolóval.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek