A cseh Jablotron Alarms


A cseh Jablotron Alarms
Az LDSZ Kft. termékmenedzserének, Matkó Csabának tájékoztatása szerint ismét bővült azon szolgáltatások köre, melyek támogatják a Jablotron termékek telepítőit, végfelhasználóit.

Ilyenek például a rendszer események SMS, PUSH vagy E-mail értesítéseinek leadása, és az egyedülálló Videós riasztás hitelesítési szolgáltatás, melyet számos más gyártó is felvett palettájára, azonban egyikük sem oldotta meg ilyen könnyen értelmezhető és egyszerűen használható módon.

A Videós riasztás hitelesítési szolgáltatást például a JABLOTRON 100+ rendszer kétféle módon valósítja meg. Az egyik ilyen megoldás a vezetékes és vezeték nélküli PIR mozgásérzékelőkbe épített fényképezőgépek használata, melyek riasztás esetén azonnali fényképfelvételekkel dokumentálják a behatolás tényét, illetve lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy tetszőleges időpontban fényképfelvételt készítsen a kamera által látott területről. A másik megoldás a JABLOTRON – HIKVISION koprodukcióban készült IP kamerák használata, melyek képei a MyJABLOTRON alkalmazásból közvetlenül elérhetők. A kamerák riasztás esetén egy 1 perces videoklipet készítenek az eseményt megelőző és az azt követő 30-30 másodperc eseményeiről, és erről értesítést küldenek a felhasználónak, aki gyakorlatilag azonnal megtekintheti, mi is történt valójában. Ugyanakkor a kamerák élő képeibe a felhasználók bármikor belenézhetnek, ellenőrizhetik a felügyelet alatt álló területet.

Az ismertetett ingyenes szolgáltatások a felhasználók 90%-ának igényeit lefedik, és tökéletesen alkalmasak a Videós riasztás hitelesítési feladatok és célok megvalósítására.

Ugyanakkor időnként felmerül a felhasználói igény az IP kamerák képeinek tárolására. A JABLOTRON ezért kidolgozott egy Hálózati Videó Rögzítő (NVR) megoldást azok számára, akik nem kívánnak befektetni egy független videó megfigyelő és rögzítő rendszer kiépítésébe, de a JABLOTRON által biztosított riasztás hitelesítési szolgáltatáson túlmenően szeretnének visszanézni egy pár nappal korábban történt eseménysort. A JABLOTRON szolgáltatásai közül ez az egyetlen, tényleges előfizetésen alapuló rendszer, melynek keretében a JABLOTRON hálózati eszközei 3 vagy 7 napig tárolják a kamerák által készített videó felvételeket, és ezekbe a felvételekbe a felhasználó bármikor beletekinthet.

A JABLOTRON legfrissebb információi szerint az előfizetések még egyszerűbb áttekintésének támogatására a MyJABLOTRON alkalmazást 2020 második félévében kiegészítik egy MySERVICES menüponttal, mely a felhasználói fiókba történő belépés után a képernyő jobb felső sarkában a felhasználó bejelentkezési azonosítója (e-mail címe) mellett lesz elhelyezve.

A menüpontba lépve a felhasználó lista formátumban áttekintheti a felhasználói fiókjához rendelt rendszerek listáját és az ezekhez a rendszerekhez tartozó meglévő és lehetséges előfizetéseket.

A kamera képek tervezett rögzítési díjait és a hozzájuk csatlakozó szolgáltatásokat az alábbi táblázat mutatja.


További jó hír, hogy az LDSZ Kft. reklám szlogenje: „Részesedjen Ön is a JABLOTRON termékek sikeréből”, a telepítők számára rövidesen kézzel foghatóan pénzre váltható lesz egy új alkalmazás kiegészítés felhasználásával, melyről csak annyit árultak el a fejlesztők, hogy amennyiben egy telepítő ajánlataiban szerepelteti a videós riasztáshitelesítő kamerákat, és az ajánlatból később megrendelés is lesz, a JABLOTRON nyilvántartása alapján folyamatos jutalékot biztosít a telepítőnek mindaddig, amíg a végfelhasználó az előfizetői szerződését fenntartja.

Az LDSZ Kft. telepítő barát jutalékszámítási és szerződéskötési rendszere, jelentős pénzügyi előnyöket biztosít a JABLOTRON rendszerek telepítői számára, amennyiben sikeresen értékesítenek egy, az LDSZ Kft. által forgalmazott SIM kártyát az Applikációhoz vagy Távfelügyeleti szolgáltatást.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani