Geovision IP Kamera Firmware frissítés V1.06 2009-02-06


Geovision IP Kamera Firmware frissítés V1.06 2009-02-06
Az 1998-ban alapított, 250 főt foglalkoztató GEOVISION tavaly közel 50 Millió USD árbevételt produkált, miután évi 15 %-kal nőtt a bevétele az elmúlt évek során.

A GEOVISION folyamatosan fejleszti IP kamerás rendszereit. A 2009. februári frissítés utáni új opciók a shutter idő választási lehetőség, az infra fényvető ellenőrzési funkció. A Mini Dome kamerába gyári fehéregyensúly állítást építettek be a tökéletesebb színhűség elérése érdekében. A kamera Ki/Bemeneteinek távvezérelhetőségét is megoldották az NVR rögzítő szoftver V8.3 verziójától. Javították a kamera programozása során korábban esetenként fellépett szinkronizációs problémát ( GV-IP kamera/ GV-NVR rendszer között). Kiküszöbölték a Day/Night kamerák IR szűrőjének felesleges ki/be kapcsolását. Megszüntették a Center V2-höz való csatlakozáskor fellépő nagy hálózati terhelést, ill. már távolról is váltható a tömörítési eljárás. Egyidejűleg megjelent a 32 kamerát kezelni képes NVR szoftver.
Forrás: LDSZ Kft.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
ProCon 4G az új generáció
Olvasta már?
ProCon 4G az új generáció