VISTA QULU - a nagy visszatérés


VISTA QULU - a nagy visszatérés
Több éves szünet után egy rendkívül felhasználó barát és költséghatékony videó menedzsment szoftverrel tér vissza a Vista a magyar biztonságtechnikai piacra.

A Vista elsődleges célja, főként a végfelhasználók igényeit szem előtt tartva egy olyan videó menedzsment kifejlesztése volt, ami a legkorszerűbb technológiákat, jellemzőket és irányvonalakat foglalja magába. Az egyik ilyen irányvonal például az, hogy minél több gyártó kamerája használható legyen a rendszerben. A Vista qulu kompatibilis az összes, ONVIF S profile-t alkalmazó kamerával, és lehetőséget biztosít hemiszférikus kamerák alkalmazására is.

Ha telepítés során kiválasztjuk a kamerák optimalizálása lehetőséget, a szoftver az első indítás után automatikusan megkeresi a hálózatra csatlakoztatott kamerákat és elvégzi a szükséges beállításokat a kamerákban, a felhasználók, vagy a kivitelezést végzők beavatkozása nélkül. Ha később egy új kamerát csatlakoztatunk a rendszerhez, azt a szoftver érzékeli automatikusan hozzáadja a kameralistához.

A rendkívül jól átlátható felhasználói interfész, úgy lett kialakítva, hogy kezelése egyszerű, gyorsan elsajátítható és intuitív legyen. A szoftver egy üres, kámeák nélküli oldallal indul, amit aztán a felhasználó kedve szerint alakíthat, illetve készíthet újabb és újabb kamerakiosztásokat, elrendezéseket.

A Vista qulu demo verziója a videó alatt található linkről szabadon letölthető. A demó szoftverrel tesztelhető a kamerák kompatibilitása. Telepítést követően a szoftverből igénylehető egy próbalicenc, ami 4 kamera rögzítését teszti lehetővé 30 napon keresztül.

Vista qule demo letöltése
Főbb jellemzők:
  •  más gyártók kameráinak támogatása
  •  páratlan felhasználói élmény
  •  korlátlan bővíthetőség
  •  Windows, Linux és Mac támogatás
  •  kameránként bővíthető licencek, alap díj, vagy éves szoftverkövetési díj nélkül

    További infó
  • Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval
    Olvasta már?
    Mobiltelefonos beléptetés a STid ARC1S/BT kültéri kártyaolvasóval