Rejthető egyedi 2,0Mpixel IP kamera Pinhole optikával


Rejthető egyedi 2,0Mpixel IP kamera Pinhole optikával
"A biztonságtechnikában egyre inkább előtérbe helyeződik a rejtett megfigyelés. A piacon eddig szinte csak alacsony felbontású analóg kamerákat lehetett ezekből beszerezni. Ez manapság az egyre növekvő biztonsági és technikai elvárásokhoz nem a legmegfelelőbb. Hiszen a legáltalánosabb elektronikai eszköz, a televíziók, monitorok is mindenhol már FullHD felbontásúak, de már megjelentek a 4K-s televíziók is. Erre ad megoldást a GeoVision.

A rejthetőséget és a nagy felbontást ötvözve kifejlesztette a saját FullHD-s pinhole IP kameráját, az GV-UNP2500-at. A GeoVision kameráknál már megszokott minőségi anyagokból összeállított kamera egy 2MPx-es, Super Low Lux-os, WDR-s eszköz. A belső firmware-je sem különbözik a többi kamera firmware-hez képest. A legnagyobb újítás a kialakításban, hogy a képérzékelő- és a feldolgozó egység fizikailag külön burkolatban helyezkednek el. Ezeket gyárilag egy 50 centiméteres RJ-12-es kábel köti össze, de rendelhető hozzá akár 10 méteres kábel is. Ennek a kialakításnak köszönhetően a kamerát egy 60 milliméteres mélyedésbe is szerelhetjük. A feldolgozó egységet így már olyan helyre helyezhetjük el, ahol könnyen hozzáférhetünk.

A kamera a mai követelményeknek teljesen megfelel, hiszen 16:9 képaránnyal 1920 x 1080 pixeles videofelbontást biztosít 30 fps sebesség mellett. Az 1/2.8" progresszív letapogatású Super low lux CMOS érzékelő, akár 0.02 Lux fényerősségnél is értékelhető képet biztosít. Az micro SD kártya foglalatnak köszönhetően akár ideiglenesen is elhelyezhetjük a kamerát, hogy a lehetséges eseményeket közvetlenül rögzítve megfigyelhessük.

Alkalmazható minden olyan helyen, ahol nem szeretnénk, hogy tudják hol van a megfigyelést végző kamera. Továbbá a rejtett kamerákat olyan helyekre is már telepíthetjük, ahova a megrendelő szeretné, de nem kívánja a belső tér jellegét megtörni egy kamera elhelyezésével. Például múzeumok, bank és egyéb ATM automaták, hotelek, üzletek és műemlék jellegű épületek."
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon