Kapcsolódjon stabilan!

IP kamerákhoz optimalizált switchek a Hikvisiontől

Kapcsolódjon stabilan!
Néha csak apróságokon múlik a siker. IP kameráknál például azon, hogy a képek időben és teljes valójukban átjutnak-e minden esetben rendeltetési helyükre, a felügyeleti állomásra, a rögzítőre, avagy a felhasználóhoz.

Sokszor nem is gondolnánk, hogy a "hagyományos", ipari, számítástechnikai hálózatokhoz gyártott switchek mennyire befolyásolják IP rendszerünk működését! Hagyományosat alkalmazva például a PoE tápellátás legfeljebb 100 méterre vihető el (CAT 5e kábelen), míg a kifejezetten kamerarendszerekhez tervezett switch akár 250 métert is képes áthidalni, 10 Mbps sebességgel.
Az IP kamerarendszerekhez optimalizált switchek további előnyei:
- PoE portonkénti teljesítményleadás 5 és 30 W között, szemben a fix 7 W-tal, összesen 123 W; - Stabil tápellátás hirtelen teljesítményfelvétel esetén (PTZ forgatásból, ventilátor, fűtés beindulásából eredően) sincs kép kimaradás; - Beépített túlfeszültség-védelem, 4 kV-ig; - Intelligens teljesítményfelismerés és védelem (pl. kamera bootolásakor, túlzott áramfelvételnél, stb.); - Szűk sávszélességnél nem okoz fennakadást a jeltorlódás, mert VIP átvitelt alkalmaz, azaz az elsőbbségi aljzatokba csatlakozó kamerák jele, a többit megelőzve kerül továbbításra; - IP kamerákhoz optimalizált 2,75 Megabájtos puffer, sokkal stabilabb jelátvitellel és jobb képminőséggel; - A legtöbb, NEM Hikvision gyártmányú IP kamerával is jól együttműködik; - IEEE 802.3af / at protokollok támogatása, portonként max. 30 W terhelhetőséggel. Távolról is menedzselhető típus:- DS-3E1310P-E Távolról nem menedzselhető típus:- DS-3E0109P-E NE FELEDJE!
Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!
Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig).
További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait!

Műszaki kérdésekben: (Hikvision megfigyelőrendszerek) Dubiczky Tamás (30)791 3336 dubiczky.tamas@modernalarm.hu (Hikvision megfigyelőrendszerek) Tóth István (30)791 3335 toth.istvan@modernalarm.hu
Kereskedelmi kérdésekben:
Kovács Ildikó (30)729 7721 kovacs.ildiko@modernalarm.hu Gombai Eszter (30)686-8906 gombai.eszter@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál