Ne várjon a Fekete Péntekre!

A modern Alarm Kft.-nél év végéig tartanak a nagyon kedvező árak

Ne várjon a Fekete Péntekre!
Optex, Texecom, Risco (Rokonet) kültéri és beltéri PIR+MW érzékelők, valamint beltéri mozgásérzékelők promóciója.

Makita szerszámgépekből 12%, Makita tartozékokból 15% további engedmény. Wiha kéziszerszámok, csavarhúzók, csípőfogók, akár 1000 V-ig szigetelő nyéllel is, valamint NWS szerszámbőröndök csökkentett árakon. További, tenger sok ajánlat telepítőknek a Modern Alarm Kft-nél, novemberben is! Négyet fizet, ötöt vihet
Tesztelje novemberben 20% árelőnnyel a Pyronix KX15DT mikrohullámú érzékelővel kombinált infra mozgásérzékelőit! Most minden megvásárolt 4 darab mellé, egy ötödiket kap ajándékba! Meghosszabbított ajánlat:
Vegyen hármat, vigyen NÉGYET!Vegyen az alábbi 3 megapixeles, IP kameratípusokból egyszerre három darabot és a negyediket ajándékba kapja! DS-2CD2332-I (2.8 mm), vagy DS-2CD2332-I (4 mm) DS-2CD2T32-I5 (4 mm), vagy DS-2CD2T32-I5 (6 mm) Ha a fenti típusokból 3 db azonosat* vásárol meg egyszerre, egy számlán, akkor egy negyedik, azonos típust ajándékba adunk! * A típusok nem keverhetők egymással, csak egyféle típusból választott 3 db esetén, (ha az ajándék is ugyanaz a típus) érvényes az ajánlat. A típuson belül (az ajándéknál is) a gyújtótávolság szabadon választható, akár vegyesen is. 3+1 ajánlatok 1, illetve 2 megapixeles Turbo HD cső- és dómkamerákra Vásároljon a megjelölt kivitelű és típusú kamerákból hármat és egy negyediket ajándékba adunk! A további részletekért, ajánlatokért és a pontos típusokért keresse a Modern Alarm Kft-t a lenti elérhetőségeken. Az ajánlatok csak regisztrált telepítőkre, viszonteladókra vonatkoznak, a készlet erejéig, 2016. november 1. és november 30. között. Az ajánlatok más, párhuzamosan futó akcióval, kedvezménnyel nem vonhatók össze! A paraméterek, típusok előzetes értesítés nélküli módosításának és a tévedés, elírás jogát fenntartjuk. Az ebből fakadó esetleges károkért, költségekért, elmaradt haszonért felelősséget nem vállalunk! NE FELEDJE!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!
Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig). További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait! Műszaki kérdésekben: (Hikvision megfigyelőrendszerek) Dubiczky Tamás (30)791 3336 dubiczky.tamas@modernalarm.hu (Hikvision megfigyelőrendszerek) Tóth István (30) 791 3335 toth.istvan@modernalarm.hu Kereskedelmi kérdésekben:
Kovács Ildikó (30) 729 7721 kovacs.ildiko@modernalarm.hu Gombai Eszter (30) 686 8906 gombai.eszter@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale
Olvasta már?
Uniview analóg kamera szériák – Dolphin és Whale