HIKVISION Dark Fighter

A fényszegények megsegítője - 2 Megapixeles kamerák

HIKVISION Dark Fighter
A Hikvision kameráinál találkozhatunk a rejtélyes, Dark Fighter jelzővel. De kik ezek a Sötét Harcosok, akik megküzdenek a fényszegénységgel? Egy olyan kamerasorozat tagjairól van szó, amelyeknek kiemelkedően nagy a fényérzékenységük.

Bokszkameráknál F1,2-es optikával szerelve, fekete-fehér módban egy tízezred (0,0001), míg színesben is mindössze 0,001 Lux megvilágításra van szükségük. Csak érzékeltetésképpen, akár éjszaka is van mód rendszám felismerésére, színes üzemmódban, egy kivilágítatlan parkolóban, csak a kamera képességeire alapozva, külön kiegészítő alkalmazása (infravető) nélkül. A sorozatból választható cső- és dómkivitelű is, és mindegyikre igaz, hogy a Hikvision sajátján kívül nem csak a már jól ismert ONVIF, hanem a PSIA, ISAPI és a CGI protokollokat is kezelik. Képesek továbbá 60 kép/s-es stream továbbításra is. A rugalmas alkalmazhatóságot számos hozzáadott intelligencia segíti, melyek például a vonal átlépés, arc- és hangérzékelés, területre való belépés és kilépés felismerése, objektumszámlálás, stb. Csőkamera verziója a kiváló, beépített infravörös megvilágítója miatt jól alkalmazható akár nagytávolságú rendszámfigyelésre is. Ilyenkor maga a rendszámfigyelés a kamerán fut, a nyomon követés, visszanézés, adatbázis-kezelés viszont és/vagy a rögzítőn vagy pedig az IVMS-5200 szoftverhez opcióként vásárolható rendszámfigyelő modulon történik. A 24 órában éles képért az automatikus back fókusz felel, mely finoman szabályozza a képélességet mindig optimális értékre. A következő típusokat javasoljuk a Dark Fighter sorozatból:
Hikvision DS-2CD4026FWD-AP
Hikvision DS-2CD4626FWD-IZHS
Hikvision DS-2CD4526FWD-IZH

A Modern Alarm Kft. széles termékpalettával, egyedi feltételekkel várja viszonteladó és telepítő partnerek jelentkezését a következő elérhetőségeken: Kovách Attila kereskedelmi igazgató, (20)219 0528; Bilka Barbara területi képviselő, (30)686 8906; Kovács Ildikó területi képviselő, (30)7297721.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák
Olvasta már?
Provision PR-I4340ADMVF és PR-DI340ADMVF kamerák