Hikvision hordozható rögzítőegység és kamera


Hikvision hordozható rögzítőegység és kamera
Egyre nagyobb a hazai érdeklődés a kisméretű, hordozható kamera- és rögzítőrendszerekre. Ezek általában egy különálló (ruházaton is viselhető) ún. testkamerából és egy kisméretű rögzítő egységből állnak. Alkalmazásuk elsősorban fegyveres testületeknél lehet érdekes (rendőrség, honvédség, határvédelem, stb...), de éppen olyan jól használható biztonsági szolgálatok vagy közterület fenntartók dokumentációs céljaira is.

További speciális felhasználási lehetőség lehet, amikor egyszerűen szeretnénk kép- és videoanyagot készíteni pl.: karbantartási, hibafeltárási célból, nehezen hozzáférhető gépészeti helyeken, külső helyszínen végzett munkáról.

A Hikvision megoldása a DS-6102HLI mini videoközpont. Az eszköz Androidalapú rögzítő, számos extrával. Szerteágazó felhasználást kínál beépített szolgáltatásai révén, hiszen gyakorlatilag mindent tud, amit egy "okostelefon", ám annál jóval többet kínál mind hardverkiépítése, mind pedig szoftvere révén.
A rögzítőbe gyárilag beépítették a 13 Megapixeles kamerát és további, külső kamera is csatlakoztatható hozzá. A külső kamerák felhasználástól függően, formában és méretben eltérőek lehetnek (pl.:
sisakkamera, flexibilis kamera, gombkamera, stb.)

A rögzítőben 32 GB belső memória áll rendelkezésre ami microSD kártyával további 32 GB-ig bővíthető. WIFI, 3G/4G mobilelérés, beépített GPS, NFC és RFID olvasó támogatás könnyíti a használatot az USB, soros port, valamint RJ45 csatlakozók mellett. A 3,5 hüvelykes érintőképernyő a beállításokat és a helyi visszanézést teszi lehetővé, míg a a HDMI portrjára külső monitor csatlakoztatható. Az eszköz csak ujjlenyomat-azonosítás után használható, kizárva az illetéktelen hozzáférést. A rögzítés 1080p formátumban, míg a képek továbbítása 720p felbontásban valósul meg.

A készülék teljesen vízálló és legfeljebb 1,5 méteres magasságból leejtve, ütésálló is. 2000 mAh-ás akkujával a készenléti ideje közel 60 óra. Több készülék használata esetén a távoli monitorozás (felügyelet) szoftveresen, akár PC-ről vagy okos mobiltelefonról is megoldható.

Rendelhető színek: sárga és fekete.

Fizikai méretek: 15 x 7 cm, vastagsága 3 cm, súlya pedig csak 380 g.

A rögzítő bemutató filmje IDE kattintva tekintehtő meg.

További részletek az eszközről.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában