Holdra szállás Kecskeméten - V. MBF konferencia


Holdra szállás Kecskeméten - V. MBF konferencia
Nagy sikerrel zajlott le Kecskeméten a Magyar Biztonsági Fórum ötödik konferenciája, ahol a biztonsági kockázatok feltérképezése, a komplex biztonsági szolgáltatások, a biometrikus adatok kezelése és a drón-technológia lehetőségei voltak az aktuális fő témakörök.

A 100%-os foglaltsággal zajló esemény exkluzív körülmények között, a „Fly me to the Moon” mottóhoz igazodva nem csak látványos külsőségeiben hanem a tematikájában is tartalmas programot kínált a hazai biztonsági szféra képviselői számára.

Különös rangot adott az első napnak a vacsora díszvendégeként előadást tartó Farkas Bertalan kutató űrhajós, akinek repülős pályafutása szintén Kecskemétről indult.

A rendezvény egyedi és megismételhetetlen élményt nyújtott a résztvevőknek a MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisára szervezett látogatással, ahol a parancsnok által tartott előadásokon kívül Gripen légi bemutatót és a bázis haditechnikáját láthattak testközelből a konferencia résztvevői.

A szamai előadások átfogó képet adtak az aktuális biztonságvédelmi, biztonságtechnikai, rendvédelmi és biztonságpolitikai témákról. Az előadások, kerekasztal megbeszélések telt ház előtt zajlottak az előadótermekben.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ossia DVR v1.4.0 update
Olvasta már?
Ossia DVR v1.4.0 update