A végtelenbe! És tovább?

Turbo HD 3.0 rendszer a Hikvisiontől

A végtelenbe! És tovább?
Amikor a Hikvision kínálatában megjelentek az első nagy felbontású analóg eszközök, sokan arra gondoltak, hogy csak az analóg világ agóniáját nyújtják el vele a fejlesztők. Mára bebizonyosodott, hogy az analóg technológia köszöni szépen megvan, él és virul. Sőt, bizonyos területeken kenterbe veri az IP technológiát is. Lássuk mi az, amit tartogat idén a Turbo HD 3.0!

Mindenek előtt a Turbo HD rögzítőknél is megjelenik a 4K felbontást kezelni képes HDMI kimenet. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi szükség ekkora felbontásra videokimeneti oldalon, ha a kamerák csak full HD felbontásra képesek? A válasz: csak voltak, amíg a Turbo HD 1.0-ás szabványt használtuk! A 3.0-val elérhetővé váltak az új 3 és 5 megapixel felbontású kamerák, melyek modelltől függően, hagyományos és halszemoptikával is rendelhetőek. A felbontás mellett a csatlakoztatható kameratípusok köre is bővült. A jövőben a DVR-ek a HD-TVI és az IP kamerák mellett, az AHD szabványúak jeleit is képesek megjeleníteni és rögzíteni. Hogy a jóból ne legyen elég a jelátviteli távolságot is megnövelte a kínai gyártó. Így RG6-os kábelen, 720p felbontás esetén, akár 1200 méterre lehet egymástól a kamera és a rögzítő, de full HD felbontás és Cat5e kábel használata esetén is akár 400 m-es távolsággal számolhatunk. Továbbfejlesztették az EXIR technológiát, immár a 2.0 verziószámúra. Ezeknél a típusoknál az infra LED-ek hatékonyabban alakítják a feszültséget IR fénnyé és élettartamuk is megnőtt. Ha a fenti újdonságokhoz hozzávesszük a továbbra is kedvező Hikvision árakat, akkor tisztán látszik, hogy izgalmas második félévnek nézünk elébe. További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm munkatársait! Műszaki kérdésekben:
Dubiczky Tamás (30)791 3336 Tóth István (30)791 3335
Kereskedelmi kérdésekben:
Bilka Barbara (30)686 8906 Kovács Ildikó (30)729 7721
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
Olvasta már?
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig