Nagy teljesítményű Axis mini dóm kamerák diszkrét beltéri videó megfigyeléshez


Nagy teljesítményű Axis mini dóm kamerák diszkrét beltéri videó megfigyeléshez
Az AXIS M30 terméksorozat kompakt, tenyérnyi méretű új kameráit diszkréten lehet telepíteni beltérre. Könnyedén átfesthetők bármilyen színre annak érdekében, hogy beleolvadjanak a környezetükbe, így ideálisan használhatók olyan videó megfigyelési alkalmazásokban, mint hotelek, éttermek, kereskedelmi boltok, irodák és iskolák.

A három új mini dóm hálózati kamera a már meglévő, és közkedvelt AXIS M30-as sorozatot bővítik. Az új modellek HDTV képminőséget kínálnak, részletgazdag képekkel, WDR technológiát, amivel a különböző fényviszonyokhoz könnyebb alkalmazkodni és az Axis Zipstream technológiáját, amivel a tárolási és a sávszélesség igényeket lehet csökkenteni fontos képrészlet feláldozása nélkül. A gyárilag beállított fókuszú kamerákat falra, mennyezetre egyaránt fel lehet szerelni, könnyen vízszintbe állíthatók és bármilyen irányba beállíthatók.

Az új AXIS M30 kamerák kiváló videó minőséget nyújtanak beltéri környezetben, mindezt nagyon kedvező áron. Ezzel ideálisak kis- és közepes méretű üzleti telepítésekben, ahol sok kamera használatára van szükség, hogy az egész területet lefedjék vak foltok meghagyása nélkül. A kamerákat könnyű telepíteni, ami egyrészről a gyárilag beállított fókusznak, másrészről a kompakt méretnek köszönhető. A vásárlók egy kiváló minőségű terméket kapnak, ami számtalan teszten ment át és megbízhatóan üzemel. Mindezt a 3 éves garancia vállalással is alátámasztja a cég.

Az AXIS M3044-V HDTV 720p felbontást biztosít 30 fps képfrissítési sebességgel. Az AXIS M3045-V HDTV 1080p felbontást kínál 30 fps mellett és HDMI támogatással rendelkezik, amivel élő képeket lehet továbbítani egy HDTV monitorra. Az AXIS M3046-V 4MP felbontással továbbítja a videó anyagot 30 fps képfrissítési sebesség mellett. Többszörös, egyenként beállítható H.264 és Motion JPEG videofolyamokat szolgáltat. Az AXIS M3046-V alternatívaként szolgál a varifokális lencsékkel rendelkező kamerák mellé – a 4MP felbontás és a digitális PTZ képesség éles, kiemelt képrészleteket továbbít HDTV 1080p-ben, 95o – 125o közötti horizontális látószöggel.

Az AXIS M30-as sorozat új kamerái többszörös, egyedileg konfigurálható H.264 és Motion JPEG videofolyamokat továbbítanak. Videó mozgás érzékeléssel és aktív szabotázs érzékeléssel rendelkeznek, támogatják a harmadik fél videó analitikai applikációit, mint a pl.: az emberszámlálást. Az Axis Corridor Format egy olyan hasznos funkcióval gazdagítja a kamerákat, amivel a szűk területeket lehet a legoptimálisabban lefedni, mint pl.: lépcsőházak vagy folyosók, ahonnan a vertikálisan orientált videó streameket továbbítanak. A kamerák PoE-val és integrált MicroSD/microSDHC memóriakártya-foglalattal rendelkeznek a távoli tárolási megoldás érdekében.
Az AXIS M3044-V, az AXIS M3045-V és az AXIS M3046-V három éves garanciával kerülnek forgalomba. Ez lesz az új standard garancia vállalás, valamennyi Axis M-sorozatú termék számára. Ez egy jelentős emelkedés az eddigi egy éves garanciához viszonyítva.

Az AXIS M30-as kamerák az iparág legnagyobb videókezelő szoftvereit támogatja az Axis Application Development Partner (ADP) Program keretén belül, és az AXIS Camera Stationön keresztül. A kamerák támogatják az AXIS Camera Application Platformot és az ONVIF-et a könnyű integráció érdekében.

További információ
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról