Biztonságtechnikai megoldások az Alphasonic-tól


Biztonságtechnikai megoldások az Alphasonic-tól
Mindannyian láttunk már biztonsági kamerák által rögzített felvételeket a híradóban, filmekben vagy az interneten. A megfigyelőrendszer fontos része a fizikális védelmi rendszereknek, nyugalmat biztosít a lakástulajdonosoknak, szülőknek, munkaadóknak azáltal, hogy lehetőséget nyújt megfigyelni értékeinket akkor is, amikor nem vagyunk a helyszínen. Azonban a termékek hatalmas választéka áll rendelkezésünkre, különböző árkategóriákban, komplexitásban, és képességekben.

Annak érdekében, hogy ne kelljen pluszban pénzt kiadni, nagyon fontos, hogy a saját helyzetükhöz a partnerek megtalálják a legmegfelelőbb típusú eszközöket, így az eredeti elképzeléseik közelében maradhatnak a tervezett kiadásaikkal, nem kell drága eszközökbe fektetni egy biztonságtechnikai rendszer kiépítése során.

A legújabb biztonságtechnikai eszközök nagyon közkedveltek, hiszen könnyű telepíteni őket és gyorsan be lehet állítani a rögzítési metódusokat, ezzel el lehet érni, hogy a telepítés ne legyen egy lehetetlen küldetés. Ha pedig telepítőre van szüksége, számos kiváló szakembert tudunk ajánlani.

Az Alphasonic Kft. bizonyos kamerái a mozgásérzékelés mellett rendelkeznek beépített analitikai funkciókkal: vonalátlépés, területátlépés, melyeket, ha alkalmazzuk a videómegfigyelés során, azonnal visszajelzéseket kapunk a legfontosabb történésekről.

Mi a személyes segítségnyújtás híve vagyunk, hiszen jól tudja mindenki, hogy a biztonságtechnika nem egy webshopos műfaj. Nálunk a kamerákat meg lehet fogni, ki lehet próbálni áruházunkban, szakértők segítenek a legjobb megoldások megtalálásában, így velünk biztosan nincs lutri! Amennyiben szükséges, tesztrendszert is tudunk az Ön rendelkezésére bocsájtani.

Többféle szegmensnek kínálunk megoldásokat, az alap eszközöktől a prémium kategóriáig a legigényesebbeknek, a szakembereinkkel való díjmentes tanácsadáson ezt le lehet egyeztetni, így mindenki megtalálja az elvárásainak megfelelő ajánlatot, vagy még jobbat is.

Ha egy összegben megterhelő lenne kifizetni a rendszert, lehetőség van bérleti konstrukcióra is! Így kímélve az büdzsét.

Hozzánk nyugodtan, bizalommal fordulhat, ha bármilyen kisebb kamera beszerzési projektről van szó, egészen az igazán nagy, több száz kamerát igénylő videómegfigyelő megoldásokig!

Keressen minket a SecuriForum kiállításon és győződjön meg szakértelmünkről személyesen!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka