Lépjen be hozzánk biztonsággal!

Kaba csúcsminőségű beléptető eszközök különleges enteriőrben

Lépjen be hozzánk biztonsággal!
A belváros szívében az egyik legelegánsabb irodaház az Eiffel Palace, amely a XIX. sz-i eleganciát és a XXI. sz-i modern építészeti elemeket fantasztikus ízléssel ötvözi. Két világ organikus találkozása, ahol kiemelt hangsúlyt kap a környezettudatos és fenntartható működés. Az átriumban az egykori Zrínyi nyomda patinás pompája találkozik a legmodernebb, legletisztultabb építészeti megoldásokkal benne egy csodálatos élő növényfallal.

A Kaba Zrt. feladata az volt, hogy ebben a különleges környezetben valósítsa meg a beléptés és beléptetés biztonságát, úgy hogy az tökéletesen illeszkedjen az enteriőrbe. Számos, sokszor talán egymásnak ellentmondó szempontnak kellett maximálisan eleget tennünk a fizikai beléptetés tervezése és kivitelezése kapcsán:

  •  Az épület műemlék jellege miatt, az esztétikus megjelenés, a belsőépítészek számára kiemelten fontos volt.
  •  A biztonsági felügyelet szempontjai között a beléptetés biztonsága, a jogosultság ellenőrzése valamint a rendszer rugalmassága, testre szabhatósága és megbízhatósága mindenek felett állt.
  •  A 8 szintes belvárosi irodaházba, számos világvállalt több száz munkatársa dolgozik, akik számára a kényelem, a gyorsaság elsődleges fontosságú.

  • Az eltérő szempontokat a Kaba HSB szenzoros gyorskapuk és beléptető folyosókban sikerült kiválóan optimalizálni és megvalósítani.
    A bejárati átriumban egy 4 folyosós és egy 2 folyosós gyorskapu került felszerelésre. Az érintésmentes beléptetési megoldás biztonságos, gyors és kényelmes áthaladást tesz lehetővé. A Kaba beléptető eszközök mellett kiemelt érv volt, hogy a magas áteresztési képesség és a magas biztonsági ellenőrzés egyszerre megvalósuljon és mindez maximális pontossággal és a megbízhatósággal párosuljon.

    A Kaba letisztult stílusával, nemesacél, szárra csiszolt kivitelével kiváló megoldásnak bizonyult az esztétikai követelmények szempontjából is. A megrendelő igényeihez és a belső design-hoz tökéletesen illeszkedve, egyedileg tervezve és egyedi gyártásban készültek az Eiffel Palace-hoz a beléptető eszközök, szem előtt tartva az üveg és a fémfelületek tökéletesen egységes megjelenését az egész átriumban.

    Az eszközben beépített, mindkét irányban érzékelő, többszörös infra sorok maximális pontossággal tudják pásztázni és ellenőrizni az áthaladási területet. A kis energiaigényű nyíló kapuk az áthaladók számára is maximálisan biztonságosak, hiszen gyakorlatilag kizárható a sérülésveszély.

    A fizikai beléptető eszközök mellet fontos tudni, hogy az Eiffel Palace irodaház alap zárrendszerének tervezése, kivitelezése, telepítése szintén a Kaba Zrt-hez kapcsolható. A vállalatra, intézményre szabott egyedi főkulcsos és vezérkulcsos rendszerek széles választékával a legkülönlegesebb, legegyedibb biztonsági igényeknek is eleget tudunk tenni.

    A Kaba Zrt. a műemléki épületekbe megvalósított biztonságos beléptetéssel kapcsolatos tapasztalatait a VÁCI 1. irodaházban (azaz Az Első Pesti Hazai Takarékpénztár műemlék épületében) tovább kamatoztatja.
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
    Olvasta már?
    Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon