Semmi extra, csak tökéletes kép


Semmi extra, csak tökéletes kép
5-50mm-es varifokális optika és az IdentiVision IP kamera találkozása.

Az IdentiVision IIP-L32550VFT kültéri házba rejtett IP kameráról rengeteg dolgot elmondhatnánk. Példának okáért azt, hogy FULL-HD felbontást biztosít 25 kép/s sebesség mellett. Valamint azt is, hogy minden szoftveres menü funkcióval rendelkezik, melyet már megismerhettünk az IdentiVision IP kameracsalád „idősebb” tagjainál.

Még az sem lenne nagy szám, hogy elérhető böngészőn és a márka kedvelt CMS szoftverén keresztül. Az már talán érdekesebb lehet, hogy a Cathexis VMS program is „csont nélkül” felismeri és képes rögzíteni az általa sugárzott képanyagot. A 4 db, nagyteljesítményű (kb. 40m hatótáv) IR LED is csak a kíváncsiságot kelti fel.

Azonban, az már érdekesebb, hogy akár arra is „megkérhetjük”, hogy H.265 tömörítést használva továbbítsa a képanyagot. A kamerába integrált 5-50-es, varifokális („magyarul”: kézi ZOOM) optika hallatán már többen felkaphatják a fejüket. Az igazi csoda viszont a megjelenített/rögzített kép maga.
Azt viszont már látni kell!

További infó
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája