SecuITR - új generációs szolgáltatási minőség


SecuITR - új generációs szolgáltatási minőség
A jó ideje követhetetlenül fejlődő műszaki megoldások és paraméterek világában mára kilátástalanná vált ezek egyszerű alkalmazásával valódi megkülönböztető előnyt kialakítani. A folyamat másik tényezője, hogy a szolgáltatók egészen új kihívásokkal állnak szemben, ahogy a tömegesen telepített IP alapú eszközparkok elérik élettartamuk végét.

A töretlenül fejlődő IP alapú megoldások a 2000-es évek közepétől lehetővé tették, hogy addig nem látott komplexitású és tudású rendszerek születhessenek. A gyártástechnológia fejlődése az árak radikális esését és egyre szélesebb körű elterjedését jelentették. Mára elérkeztünk arra a pontra, hogy az így telepített rendszerek üzemeltetése és karbantartása vált kulcskérdéssé az új felhasználási területek megismerése mellett.

Mivel egy 2014-ben tized áron értékesített adott életkorú rendszer üzemeltetésének költsége semmivel sem alacsonyabb, mint egy 2005-ben értésített rendszeré volt és ezen felül üzemeltetendő rendszerek mennyisége az évek alatt is egyre dinamikusabb módon növekszik, így az üzemeltetés, mint tevékenységi kör, a jövőben még nagyobb súllyal fogja meghatározni üzleti sikerét.

A SecuITR rendszer a legmodernebb ICT (infokommunikációs technológia) lehetőségekkel ad választ azokra a kihívásokra, amelyekkel a magyar biztonságtechnikai piacon találkoznak. Az eseti jelleggel kezelt problémákat folymatokba rendezi és beavatkozás nélkül biztosítja a szükséges információk áramlását vállalaton belül és kívül egyaránt.

Tekintse meg a SecuITR rendszert a SecuriForum kiállításon, a Békés-Zóna Biztonságtechnikai Kft H3 standján.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő