Brexit után, SecuriForum előtt

Az angliai Coditech Ltd. a szeptemberi kiállításon

Brexit után, SecuriForum előtt
Az angliai székhelyű, biztonságtechnikai kereskedelemmel foglalkozó Coditech Ltd. is kiállít a szeptemberi SecuriForum kiállításon. A részvétel céljáról kérdeztük Angyal Krisztinát, a cég kereskedelmi vezetőjét.

SecuriFocus: Hogyan szereztek tudomást a SecuriForum Kiállításról és Konferenciáról?

Angyal Krisztina: - Cégünk már tavasz óta tervezi, hogy megismertet néhány vilagmárkát a magyar vásárlókkal. Piackutatást végeztünk és az interneten találtunk rá a kiállitásra, aminek nagyon megörültünk, hiszen nagyban segíti a magyar piacra lépésünket.

Kérem mutassa be a Coditech Ltd-t: Mikor alakult? Mi a fő tevékenységi területe? Hány fős cég? Mekkora az éves bevétele?

- A Coditech 2013 elején alakult az Egyesült Királyságban. Kezdetben csupán 2 fős létszámunk volt, de ma már 6 fővel dolgozunk. Cégünknek fontos a költséghatékony munkamódszer alkalmazása és betartása.

Az éves bevételünk megközeliti a fél millió fontot.
Biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával és telepítésével foglalkozunk. Célunk, hogy a biztonság mindenki számára elérhető és megengedhető legyen, ezért olyan kimagasló minőségű DIY, avagy „csináld magad” riasztókra és megfigyelő rendszerekre összpontosítunk amelyek ár-érték arányban kiemelkedőek. Termekéink, a Swann CCTV és a Yale riasztórendszerek, inteligens zárak, smart living és eco rendszerek, korszerűségükkel és könnyű kezelhetőségükkel számos országot hódítottak meg, mint pl. Egyesult Királyság, USA, Kanada, Új-Zéland.



A Swann CCTV világelső a középkategóriás megfigyelőrendszerek piacán. A Yale pedig már évek óta az egyik legmeghatározóbb angol márka a biztonságtechnikai piacon és iden is kiemelkedően jól szerepelt az új Smart Living rendszerével az IFSEC 2016 kiallitáson Londonban.

Mi késztette a Coditech-et arra, hogy kiállítóként megjelenjen a SecuriForum kiállításon és konferencián?

- A szakmai kiállítások nyújtják a legjobb lehetőséget egy adott piac alapos megismeréséhez. Ez különösen igaz Magyarországra, ahol hosszú évek után most egy kocentrált eseményen lehet találkozni a szakmai közönséggel. Ezért úgy gondoljuk, hogy ez nagyszerű lehetőség arra, hogy megismertessük termékeinket a magyar célközönséggel és mint cég is bemutatkozzunk.

Milyen tervei vannak a cégnek a magyar biztonságtechnikai piacon?

- Azt szeretnenk a leendő vásárlóinkban tudatosítani, hogy a biztonság nem társadalmi szinthez köthető kiváltság, hanem mindenki számára elérhető. Arra törekszünk, hogy cégünk az angol piachoz hasonló sikereket érjen el Magyarországon is.

Befolyásolja-e az Önök üzleti terveit a Brexit és ha igen, milyen formában?

- Erre az angolok viccesen azt szoktak mondani, hogy ez egy „százezer fontos kérdés”. A Brexit nemcsak az angol piacot, de az összes európai országot, sőt még a dollárt is érinti. Természetesen a mi cégünket is befolyásolja, de azt hogy milyen mértékben, arra még a gazdasági szakértők sem tudják a pontos választ. Mi megpróbáljuk a legjobbat kihozni az adott helyzetből és az előnyünkre fordítani a változásokat.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya
Olvasta már?
Videosec IPW-2314LSA-28SWX kamera, az éjszaka királya