A postás hiába csenget kétszer!

Kedvező árú IP videokaputelefon a Hikvisiontől, a világ első számú CCTV gyártójától

A postás hiába csenget kétszer!
Sokan megszokhatták már, hogy a Hikvision név elsősorban megfigyelőrendszerekhez kötődik. De ha valaki már otthonosan mozog a képi megjelenítésben és annak IP-alapú átvitelében is, miért ne készíthetne első osztályú kaputelefont is, temérdek szolgáltatással? Nos, szerencsénkre, Hikvisionéknél is így látták, ezért megalkották nekünk az európai szemmel is vonzóan kecses beltéri egységekkel és csinos kültérikkel kiépíthető kaputelefonjaikat.

Legfőbb jellemzői:
• A Hikvisiontól elvárható, szédületesen gazdaságos kialakítás • Európai szemmel is vonzó, lapos megjelenésű, csempés menükialakítású beltéri egységek (érintőképernyős kezelés) • WiFi-s, hordozható beltéri monitoregység • Kényelmesen kialakítható, egyszerűen bővíthető rendszer, egy lakástól akár több ezer lakásig • Eszményi megoldás lakások, lakóparkok, irodaházak, panziók, hotelek számára • Irodai környezetben is nagyon jól használható, belső, video intercom funkciók • Beléptetőkártyák kezelése kapunyitáshoz • Üzenetek elmulasztott hívások, jelzések, riasztások esetén • Korlátozott funkciójú, 2/8 zónás riasztó, minden beltéri egységben • Élőszavas visszaigazolások, magyar nyelven. pl., „az ajtó nyitva” • Távoli hozzáférés, kezelés, programozás iVMS szoftveren keresztül • Előkészületben lévő Androidos, iOS-es telefonokhoz való távoli alkalmazás Az IP-é a világ!
Ha ma eldobunk egy antik, tárcsás telefont, akkor az nagy valószínűséggel egy IP-alapú rendszert fog telibe találni! De a tréfát félretéve, ma már hálózatos rendszer használata nélkül, szinte semmit sem lehet eladni. A Hikvision kaputelefonjában ráadásul jól ötvözi a klasszikus kaputelefont, üzenetrögzítőt, mobiltelefont és a megfigyelő-, valamint riasztórendszereket a képfelvevőkkel. A távoli, iVMS szoftveren való hozzáférés, kezelés és programozás, magától értetődő alapfunkció. Így a készülékek működése beállítható távolról, anélkül, hogy a telepítőnek ki kellene szállnia a helyszínre. Kicsitől, a nagyon keresztül, az elképesztően óriásiig
Ha kaputelefon, akkor talán a klasszikus, egy kapuegység, egy beltéri egység ugrik be azonnal. Erre is kínál lehetőséget az új kialakítás, ám az igazi ereje a nagyobb rendszereknél mutatkozik meg, például egy társasháznál/irodaháznál, vagy egy komplett társasházi lakóparknál. Mivel nincsen kifejezetten központi egység, a bővítésnél is csak annyi a teendőnk, hogy újabb, és újabb PoE switcheket illesztünk a rendszerhez. A gyártó által javasolt és gyártott eszköz, PoE táplálást is lehetővé tesz. Ez egy speciális ~24 V feszültségű eszköz, vagyis a kereskedelembe általában kapható PoE switch nem alkalmas erre a feladatra. A legkisebb (egy kameraegységes kültéri, egy monitoros beltéri, és egy switch) kialakítás is már 6, bármilyen eszközt (kapu-, vagy monitoregység) képes kezelni, ennél kisebb alapkivitel már nem lenne gazdaságos. Az eddigi, Hikvision egységekből felépített megoldásoknál 4000 feletti egységszámú rendszert is létrehoztak már, de a struktúra még ennél nagyobbra is alapot ad. Természetesen a kettő között, bármilyen lakás- / szoba- / irodaszámú felépítés elkészíthető, kivitelezhető. Családi házaknál a még kényelmesebb használatot a beépített WiFi-t tartalmazó, a kertbe is kivihető, hordozható beltéri monitoregység jelenti. Jó, jó! De mit tud a kaputelefon-rendszer?
Egy szóval válaszolva: MINDENT! Talán még néha túl sokat is, ahhoz képest, hogy kaputelefon...
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról