MBF - műhely, viták, fórum, innováció, együttműködés


MBF - műhely, viták, fórum, innováció, együttműködés
A Magyar Biztonsági Fórum Egyesület (MBF) a hazai biztonsági szakma talán egyetlen olyan műhelye, ahol a megbízói és a szolgáltatói oldal a konkurenciát félretéve, egyéni érdekektől mentesen valóban őszinte vitát folytat a szakma jövőjéről, a változásról, annak szükségességéről és módjáról.

Az MBF Konferenciáik mára a szakma legnívósabb rendezvényei lettek, ahol a biztonság szerteágazó területeiről évről évre közel 300 szakember osztja meg tudását, mondja el véleményét, építi kapcsolatait. Különböző projektjeikben -mint például az „Egy nap a biztonságért” program, ahol ingyenes biztonsági átvilágítást nyújtanak- igyekeznek megmutatni a szélesebb társadalmi rétegeknek, hogy a BIZTONSÁG szó jóval többet jelent a fekete formaruhás őröknél. Nem profitorientált társadalmi szervezetként elsősorban a biztonsági szakma magasabb társadalmi megbecsüléséért, a következő generációk biztonságtudatos oktatásáért és a minőségi munkavégzés elismeréséért dolgoznak. Tagjai számos szervezet konferenciáin előadnak, több felsőoktatási intézményben tartanak előadásokat, publikálnak és részt vesznek nemzetközi kiállításokon is. Fő tevékenységek:
  •  Tanácsadás
  •  Átvilágítás, Auditálás
  •  Tréningek
  •  Konferenciák, szemináriumok szervezése

  • Fő projektek:
  •  Igazi Hőseink projekt
  •  MBF Labor kialakítása az Óbudai Egyetemen
  •  „Egy nap a biztonságért” program
  •  Biztonságtudatos exportőr program
  • A MBF nem titkolt célja, hogy növelje tagja és támogatói létszámát, hogy minél szélesebb szakmai körben megismertesse filozófiáját, hogy minél több biztonsági szakember csatlakozzon ahhoz az állásponthoz, miszerint a szakmánk társadalmi megbecsülése ott kezdődik, ha önmagunkat és versenytársainkat megbecsüljük.

    Ennek érdekében a Magyar Biztonsági Fórum is ott lesz a SecuriForum Kiállításon, ahol az O3-as standon várja az érdeklődőket.

    További infó IDE és IDE kattintva.
    Tagek:

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
    Olvasta már?
    Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?