BPS Kft. - Negyedszázada a biztonságos energiaellátásért


BPS Kft. - Negyedszázada a biztonságos energiaellátásért
Cégünk, a BPS Business Power Systems Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a szünetmentes áramforrások (UPS-ek) egyik legnagyobb hazai forgalmazója és szervize, mely 2015-ben 1,3 milliárd forint árbevételt ért el. Több mint kétezer elégedett ügyfelünk között kis és nagyvállalatok, államigazgatási szervezetek és privát cégek, magyar és multinacionális vállalkozások egyaránt megtalálhatóak. 1989 óta képvi-
seljük Magyarországon az UPS piac egyik vezetőjének számító Eaton-t, illetve annak jogelődeit.


Ma már nem kérdés, hogy a szünetmentes áramforrások szerves részei a jól szervezett, felépített biztonságtechnikai rendszereknek. Így biztosítható, hogy egy esetleges áramszünet, vagy bármilyen elektromos hálózati zavar esetén is tökéletes biztonságban érezhessék magukat a felhasználók. Ezúttal a SecuriForum Biztonságtechnikai rendezvényen szeretnék bemutatni azokat a legkorszerűbb energiahatékony megoldásokat, amelyek a garantált költségmegtakarításon túl a környezet terhelését is jelentősen csökkentik.




A gyártónk, az Eaton szívügye a természetvédelem. A gyártási folyamat és az üzleti élet valamennyi területét átszövi a környezettudatos gondolkodás. Az Eaton az elsők között döntött az ISO 14001tanúsítvány megszerzése mellett. Ez nem jelent mást, mint a környezetbarát működés és fejlesztés szigorú mércéjét. Az Eaton által kidolgozott előírásoknak köszönhetően gyártás során jelentősen lecsökkent az energia és a nyersanyag felhasználás, a hulladék és a széndioxid kibocsátás.

A piacon egyedülálló ESS - Energy Saver System - technológia 85 %-kal csökkenti az UPS energia veszteségét ezáltal az energiára fordított költséget anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni fogyasztók védelmében. Az Energy Saver System a legjobb hatásfokot - 99%-ot - és a legrövidebb átkapcsolási időt biztosítja, összehasonlítva a legtöbb berendezésben megtalálható hagyományos ’eco mode’-dal.

Keressen fel bennünket a SecuriForum O1 standján, és tudjon meg többet a korszerű, innovatív Eaton szünetmentes megoldásokról!

BPS Kft.
1149 Budapest
Angol u. 32.
Tel:(1)220 5590
E-mail: office@bps.hu
Web: www.bps.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora