Az IntelliAlarm Zrt. bemutatja a jövő tűzátjelzési szolgáltatását


Az IntelliAlarm Zrt. bemutatja a jövő tűzátjelzési szolgáltatását
A szeptemberi SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállításon mutatja be az IntelliAlarm Zrt. legújabb fejlesztésű moduláris átjelző készülékét, mely a világon elsőként a vezetékes és mobil IP átjelzési útvonalak mellett teljes körűen támogatja a 868 Mhz-es LoRaWAN protkollt használó adattovábbítást is.

Közel 2 éves fejlesztési időszak zárul le az UniAlarm Fire IP 9100 bemutatásával, melyet az IntelliAlarm Zrt. közreműködésével a United Technology Alliance készített. Az új eszköz érdekessége, hogy a szakmai igénylista kialakításakor fő szempont a szabványoknak és magas kockázatú jelzésátviteli előírásoknak történő megfelelés volt.

Átviteli utak és lehetőségek minden mennyiségben

Az UniAlarm Fire IP 9100 központi egysége egy 700 Mhz-es ARM processzor, mely 512 MB RAM-al és 4 GB eMMC flash memóriával működik együtt. Az eszköz legfontosabb erőssége, hogy összesen 4 különböző, párhuzamosan használható átviteli útvonalat támogat: a vezetékes IP kapcsolat mellé beépítésre került egy dual SIM-es GPRS modem, valamint egy LoRaWAN 868 Mhz-es átviteli egység is. Így összesen 1 vezetékes és 3 vezeték nélküli jelzés továbbítási útvonal áll rendelkezésre.

Az eszköz támogatja a legelterjedtebb SIA.DC-09 ContactID és ENIGMA IP mellett a német szabványok szerint működő VdS2465 protokollt, de a legteljesebb integráció megvalósításához a United Technology Alliance által fejlesztett UACP2 jelzés-disztribúciós megoldást is. Az egyes átviteli irányok és használt protokollok szabadon konfigurálhatóak, így akár jelzéstípusonként is beállítható az átviteli irányok és szerverek sorrendje, emellett SMS és e-mail küldés is rendelkezésre áll.

Tényleges igények szerint készült funkciók

A biztonsági és átvitel technikai megoldásokon felül az eszköz tervezésénél a legfontosabb szerepet az egyszerű és gyors telepítés, a hosszú távú felügyelet nélküli működés és a könnyű karbantartás játszotta. A főbb funkciók: 12-24V közötti tápfeszültség, 8 darab 3 állapotú bemenet: az OTSZ előírása szerint, szabotázs bemenet, hiba-, állapot- és PNP kimenetek, térerő mérés szoftver nélkül is, és a LoRaWAN modul segítségével további 8 darab analóg bemenet is rendelkezésre áll, mellyel akár újabb 8 db kontaktus vagy 8 db szenzor (hőmérséklet, páratartalom, CO2, stb…) adatai továbbíthatóak.

Magas szintű, integrált IT megoldások

A modern processzornak és Linux operációs rendszernek köszönhetően az UniAlarm Fire IP 9100 olyan modern IT megoldásokat kínál integráltan, melyek eddig csak külön router használatával váltak elérhetővé (PPPoE, VPN, Beépített tűzfal, NTP, SNMP). Mivel a firmware a későbbiek során frissíthető, ezért az elérhető funkciók a későbbi igények szerint folyamatosan bővíthetők, az új firmware akár távolról, IP kapcsolaton keresztül is feltölthető.

Az eszköz nem elég: kell a professzionális szolgáltatás

Egy modern és biztonságos átjelző eszköz még nem elegendő a professzionális átjelzési megoldáshoz, mind a központi jelzés-disztribúciós rendszernek, mind pedig a diszpécser szolgálatnak magas szinten működőnek kell lennie.
Több száz elégedett, az ország legnagyobb épületeit üzemeltető ügyfelünk, valamint a Magyar Szabványügyi Testület által auditált ISO 9001 minőségbiztosítási és ISO 27001 információbiztonsági rendszerünk a garancia arra, hogy szolgáltatásunk mind a jelzésátvitel és incidenskezelés, mind pedig az ügyfélszolgálat vonatkozásában a legmagasabb minőséget képviseli.

Ismerje meg a IntelliAlarm integrált megoldásait a SecuriForum Kiállításon, a cég N3 standján!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők
Olvasta már?
Megérkeztek a ráncfelvarráson átesett IdentiVision rögzítők