Új kolléga a SecuriFocus Kft-nél


Új kolléga a SecuriFocus Kft-nél
2017. januárjától irodavezető kollégával bővül a SecuriFocus csapata.

A tavalyi évben megnövekedett feladatok ellátása - különösen a SecuriForum kiállítás & konferencia szervezése és lebonyolítása - és az új évre kitűzött fejlesztések hatékony megvalósítása okán szükségessé vált egy új kolléga bevonása.

Nagy örömünkre szolgál, hogy januártól a SecuriFocus Kft-nél üdvözölhetjük Kecskés Krisztinát, aki irodavezetőként segíti a cég munkáját.

Krisztina korábbi munkahelyein tördelő-szerkesztőként hirdetés tervezéssel; grafikusként kiadvány-, arculat-, logó tervezéssel, hirdetés készítéssel, webdesing-nal; marketing munkatársként weblap karbantartással, kampányok szervezésével, törzsvásárlói program, akciók, szóróanyagok, prospektusok megtervezésével, ill. oktatások szervezésével foglalkozott.

Krisztina sokrétű tapasztalatával megerősödve nyújtunk partnereink számára bővített szolgáltatásokat az online média, a kiállítás szervezés és a munkaerő-közvetítés területén.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek