TellSystem oktatás

Termékek és megoldások a vagyonvédelmi és az automatizálási területre szabva

TellSystem oktatás
Március végén ismét oktatást tart a TellSystem Communications Kft. Amennyiben a korábbi oktatási időpontok nem voltak Önnek megfelelőek, akkor itt az alkalom, hogy bepótolja.

Van kedve csatlakozni a családias hangulatú oktatáshoz? A TellSystem elmondja legjobb tudása szerint, hogy mire és hogyan lehet használni termékeit, Ön pedig felteszi a kérdéseit, így garantált, hogy a végeredmény a több bevétel lesz és a stressz mentes telepítés. Fontos, hogy nem csak telepítőket várnak erre az alkalomra, hanem kereskedőket is, mert szükséges a minőségi tudás a profi kiszolgáláshoz! Miről lesz szó?
• bemutatják a GSM/GPRS termékeink tulajdonságait, (melyek a fizikai tudást illeti) • megmutatják, hogyan kell a különböző alapfunkciókat felprogramozni • a speciális megoldásokat lépésről-lépésre átnézik • bekötik a GSM modulokat: kaputelefonba, riasztóközpontba és kapuvezérlésbe és kipróbálják működés közben (ez az utolsó oktatás alkalmával is hasznos volt!) • Androidos alkalmazások bemutatása: - programozói és a felhasználói appok is Fontos! Minden résztvevő hozzon magával saját laptopot, hogy a programozást valóban kipróbálhassa. Ez nem elméleti oktatás, hanem valós gyakorlati tudást fog kapni! Az oktatás időpontja:
2017. március 30. (csüt.) 9.00 - kb. 12.00 (függ a kérdésektől illetve a részvevők igényeitől) Az oktatás helye:
2040 Budaörs, Károly király u. 90. 2. em. TellSystem központi iroda (ingyenes parkolás az udvaron) Az oktatás ingyenes, viszont mivel az ideje mindenkinek értékes, így fontos, hogy minden résztvevő kipihenten és az új dolgokra, tudásra nyitottan érkezzen! A szervezők kávéval, frissítővel és finomságokkal készülnek, hogy az energiaszintet folyamatosan a maximumon tudják tartani. A részvétel regisztrációhoz van kötve. Regisztráció IDE kattintva
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon
Olvasta már?
ATM kiemelés megelőzése MI alapokon