Márciusi Detektív Klubnap


Márciusi Detektív Klubnap
A Magyar Detektív Szövetség "Detektív Klubnap" címmel a következő összejövetelét 2017. március 8-án, szerdán 15.00 órai kezdettel tartja.

Az márciusi „Detektív Klubnap” témája:
A biometria jelene, jövője, a térfigyelő rendszerek alkalmazásának nemzetközi helyzete, a hazai alkalmazás lehetőségei, stratégiája és technikája.
Fehér András okl.biztonságtechnikai mérnök, magánbiztonsági szakértő, az Óbudai Egyetem, Alkalmazott Biometria Intézet igazgatója előadásában.

A „Detektív Klubnap” helyszíne (MEGVÁLTOZOTT!):
Astoria Oktatóterem, Genf terem Astoria Oktatóterem, Genf terem 1075 Budapest, Károly krt. 3/A. GPS koordináták: 47°29’43,1”N 19°03’34,8”E (47.495313, 19.059657)

Fontos információ:
Aki teheti, annak javasoljuk a tömegközlekedéssel történő megközelítést, egyrészt a parkolás nehézségei, másrészt a rendezvény után a helyszín nyugodt idegállapotban (csúcsforgalom) történő elhagyása miatt.

A „Detektív Klubnap” a Szövetség tagjai részére, valamint minden magánnyomozói igazolvánnyal rendelkező érdeklődő, továbbá a NKE RTK oktatói és hallgatói számára – jogviszonyuk igazolása mellett – ingyenes, de előzetes regisztrációhoz, bejelentkezéshez kötött:

- Kérjük részvételi szándékának jelzését, legkésőbb az aktuális klubnapot megelőzően 2 nappal.

- A Klub működésével, programjával kapcsolatos tájékoztatást e-mail útján Kínyó Rolandtól (rkinyo@hungaryeye.com) kérhető.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a MDSZ elnöksége.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő
Olvasta már?
VIVOTEK RX9502 hálózati megjelenítő