Új és továbbfejlesztett IP CCTV termékeket mutatott be az Axis


Új és továbbfejlesztett IP CCTV termékeket mutatott be az Axis
Az ISC West-en mutatta be az Axis Communications P13-as családjának továbbfejlesztett tagjait, valamint a diszkrét megfigyelésre is alkalmas új AXIS FA moduláris kameracsaládot.

A beltérre, diszkrét megfigyelés támogatására tervezett AXIS FA család (különállóan értékesített) eleme az AXIS FA54 Központi Egység, melyhez csatlakoztatható a standard optikával ellátott AXIS FA1105, az ún. pinhole optikával rendelkező AXIS FA1125 Képalkotó Egységek, valamint a varifokális optikával felvértezett AXIS FA4115 Dome Képalkotó Egység. A Központi Egységhez 4 Képalkotó egység csatlakoztatható, melyek képét párhuzamosan, HDTV 1080p minőségben képes továbbítani, egyetlen IP cím lefoglalásával.

A videoanyag a gyenge fényviszonyok melletti (és mozgásra optimalizált) képalkotást támogató Forensic WDR (széles dinamika tartomány) technológia segítségével készül. Az AXIS FA54 rendelkezik integrált képtartalomelemző megoldásokkal, valamint közvetlen monitorcsatlakozást biztosító HDMI kimenettel. A 8 méteres (15m opció) csatlakozókábellel rendelkező Képalkotó Egységek falfelületbe, vagy egyéb tárgyakba integrálhatók. Az AXIS FA család tagjai 2017 májusától lesznek elérhetőek az Axis forgalmazóinál.

Az AXIS P13 család 3 új, 4K és 5 MP felbontást biztosító taggal bővült. A beltérre szánt AXIS P1367, a kültéri AXIS P1367-E ás AXIS P1368-E kamerákat főként a városi térfigyelő és tömegközlekedési CCTV rendszerekhez ajánlja a gyártó. Az AXIS P1367/-E CS és i-CS optikákat támogat, míg a 4K-s AXIS P1368-E kizárólag az i-CS optikákat.
Az új AXIS P13 kamerák 2017 második negyedévében lesznek elérhetők.

Forrás: Axis.com
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek