A Modern Alarm bemutatja: Turbo HD 4 az 1-ben


A Modern Alarm bemutatja: Turbo HD 4 az 1-ben
Minden gyártónak megvan a saját filozófiája (rendszere), az analóg kamerák felbontásának növelésére. Ez jó, ám a telepítő akkor kerül válaszút elé, amikor az egyik metódusra, egy más filozófiájú kamerát kellene illesztenie.

A Hikvision legújabb, D0T sorozatában ez a gond már nem merülhet fel, mivel a gyártó az elérhető nagyfelbontású analóg eljárások mindegyikét beépítette ugyanazon kameráiba. Így a Turbo HD alapját képező TVI mellett, az AHD, CVI és CVBS formátum is fellelhető. A telepítő egy egyszerű átkapcsolással teheti kompatibilissé a felszerelés során a kamerát. Így aki otthonosan mozog már a Hikvision kamerák szerelésében, nem kell csak azért mást típust válasszon, mert éppen egy AHD vagy CVI rendszert kell bővítenie. A DS-2CExxD0T sorozat tagjai várhatóan április végén már megvásárolhatóak lesznek a Modern Alarm Kft. szaküzletében, 720p, vagy 1080p felbontással.

Új Turbo HD rögzítők is érkeznek, melyek alkalmasak szintén a TVI, AHD, CVI és CVBS rendszerű kamerajelek fogadására, így a telepítő akkor sem jön zavarba, ha egy AHD-s rendszerre kell Hikvision képrögzítőt telepítenie. A képrögzítők DS-72xxHUHI-Fx/s, típusszámmal, 4, 8, vagy 16 csatornás kivitelben lesznek elérhetőek április végétől.

A Modern Alarm Kft. meghosszabbította érzékelő akcióit április végéig!
Optex, Texecom, Risco, Rokonet bel- és kültéri érzékelők akciója.

Négyet fizet, ötöt vihet – Pyronix ajánlatok
Az előbbieken túl, a Colt10DL, kisállatvédett PIR-t és a KX15DQ Quad érzékelőt érdemes kipróbálni, hiszen ha egy telepítő, viszonteladó 4 darabot vásárol belőle, az ötödiket ajándékba kapja április végéig!

További információkért keresse Optex, Texecom terméktámogatónkat:
Telefon: +36 1 237-1912 Mobil: +36 30 938-0209 E-mail: texecom@modernalarm.hu
Pyronix érzékelők esetében:
Rácz Géza Telefon: +36 1 237-1913 Mobil: +36 30 791-3334 E-mail:racz.geza@modernalarm.hu

NE FELEDJE!

Megvásárolt Hikvision termékeit, akár már 1 db kamerától is, a Modern Alarm Kft. INGYENESEN szállítja önnek házhoz!

Egyéb gyártmányú termékeknél nettó 50 000 Ft vásárlás felett INGYENES a házhoz szállítás (akkumulátorok és kábelek esetén 15 kg-ot meg nem haladó tételig). További információkért, kedvezményekért keresse a Modern Alarm Kft. munkatársait! Telefon: +36 1 237-1915, Mobil: +36 30 636 9434 E-mail:info@modernalarm.hu
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision
Olvasta már?
Vezeték nélküli IP kamerahálózatok gyakorlati oktatást tart a GeoVision